Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real celebra la quarta edició del Dia de l'Estoc organitzat per Ucovi amb productes de qualitat i proximitat a preus competitius

dimecres, 16 de setembre de 2020

La Unió de Comerç de Vila-real, Ucovi, en col·laboració amb la Regidoria d'Economia, prepara una nova edició del Dia de l'Estoc, una fira multisectorial de productes que se celebrarà aquest diumenge 20 de setembre a la plaça Major de Vila-real. L'esdeveniment comptarà amb la participació de 20 expositors de comerços locals de diversos sectors, que oferiran el seu estoc de fi de temporada i d'altres temporades a preus molt competitius.

"Aquesta fira és un esdeveniment comercial beneficiós tant per als comerciants com per als consumidors; per als comerciants, perquè tenen l'oportunitat de donar una eixida a l'estoc acumulat, després de la difícil situació que han viscut, i per als consumidors, perquè és una ocasió única per a adquirir productes de qualitat en condicions avantatjoses", explica Teresa Esteve, secretària d'Ucovi. La fira tindrà lloc durant tot el dia, en horari ininterromput, de 10.00 hores del matí a 19.30 hores de la vesprada, en una edició especial en la qual els consumidors i consumidores podran optar a la compra de gran varietat de productes com ara roba, sabates, complements, flors i plantes, decoració i joguets, en un ambient relaxat i segur.

"Dins del Pacte local pel renaixement de Vila-real, ens vam comprometre a realitzar diferents fires comercials i aquesta és una de les primeres. A més de donar suport als nostres comerciants i oferir als consumidors productes de qualitat i proximitat, també és una aposta per mantenir la vida social i d'oci de la nostra ciutat, sempre complint les mesures de prevenció per la covid-19", ha afirmat Xus Madrigal, regidor d'Economia.

Els comerços que participen en la jornada de diumenge són Floristería Ikebana, Zaruba, Juanjo Jove, Calzados Prieto, Canem, El Quiosc, Mauro Colección Hombre, Boutique D-2, Kaki, Los Tacones de Besa, Modas del Sur, Texas Hombre, Texas Mujer, Menuts, Modas Chelo, Escada, M-10, Needles and Pins i Complementos Fortuño. Durant l'esdeveniment es compliran totes les mesures de seguretat i protocols sanitaris de prevenció, com ara les mesures higièniques, control de l'aforament i distàncies de seguretat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es