Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real amplia espais esportius per a donar cabuda a l'activitat de clubs i usuaris del Servei Municipal d'Esports

dijous, 17 de setembre de 2020

Visita als entrenaments en el pavelló Campió Llorens_1

El Servei Municipal d'Esports ha integrat ja en la seua xarxa d'espais esportius el nou pavelló Joan Baptista Llorens i suma en aquesta temporada sales de dimensions més grans al Centre de Tecnificació Esportiva, que han sigut habilitades per a poder mantenir la mateixa activitat de clubs i usuaris de l'SME que abans de la pandèmia i complir els protocols de seguretat i prevenció per la covid-19. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, han visitat les instal·lacions per a comprovar el desenvolupament de les activitats dels clubs i supervisar els espais habilitats per a les activitats de la Guia Esportiva 2020-2021, que arranca el mes d'octubre, seguint els protocols certificats per la Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València.

El nou pavelló Joan Baptista Llorens, construït a cost zero per al municipi pel Villarreal CF en el solar cedit per la comunitat de Carmelites al costat del col·legi Verge del Carme, és el cinqué de la ciutat. Això, assenyalen, suposa "comptar amb un pavelló esportiu per cada 10.000 habitants, la qual cosa ens situa com a referents en instal·lacions esportives, amb 76.000 metres quadrats". El nou pavelló -que en horari lectiu és utilitzat pels alumnes del col·legi Verge del Carme, tal com va quedar establit en el conveni de cessió del solar subscrit entre l'Ajuntament i la comunitat de Carmelites- també acull ja els entrenaments del Vila-Sport Futbol Sala i els dos clubs de gimnàstica rítmica: Club Gimnàstica Rítmica Vila-real i Club Gimnàstica Rítmica Aitana; a partir d'octubre, en el pavelló també es realitzaran activitats dirigides de l'SME. A més, a les sales polivalents del nou pavelló també s'entrenen el club de boxa i el club de karate, i una d'aquestes també es destinarà a activitats dirigides.

Quant al Centre de Tecnificació Esportiva (CTE), el Servei Municipal d'Esports ha habilitat, en la planta baixa i primera planta del complex, sales de major grandària, amb superfícies de 200, 300 i 500 metres quadrats. Aquests nous espais, al costat de la resta d'instal·lacions esportives de la ciutat, permetran "donar servei a tots els socis de l'SME, al voltant de 8.000, i garantir les 3.100 places d'activitats dirigides de la nova campanya esportiva, la mateixa oferta que la ciutat tenia abans de la pandèmia, i complir així totes les mesures de prevenció per la covid-19, sobretot en relació amb les distàncies de seguretat i protocols d'accessos", segons ha assenyalat Serralvo. Algunes de les activitats que es realitzaran en el CTE seran pilates, ioga, ritme fit, cicle-ritme o GAP, entre d'altres. D'altra banda, el pavelló acull els entrenaments del Club Vila-Sport Futbol Sala i el club de bàsquet masculí. La piscina coberta és utilitzada pels clubs de natació i triatló, així com els socis de l'SME. De la mateixa manera, per qüestions de seguretat sanitària, l'atenció presencial de l'SME es trasllada de la piscina Yurema Requena al Centre de Tecnificació Esportiva.

Durant la visita, l'alcalde ha agraït el "gran treball" dels tècnics municipals per tal d'establir tots els protocols de seguretat per la covid-19 i reprendre les activitats tant dels clubs com dels usuaris del Servei Municipal d'Esports, i incorporar noves instal·lacions i espais a la xarxa municipal. "Hem posat totes les mesures per a seguir endavant, amb prudència i responsabilitat, de la mà dels vora 70 clubs esportius de Vila-real, les empreses esportives i tota la societat, amb el nostre projecte de Ciutat de l'Esport, que no només és una aposta per la salut sinó que també genera economia", afirma. L'alcalde ha tornat a animar els veïns i veïnes a fer-se socis de l'SME per a gaudir de tota l'oferta esportiva i ajudar al manteniment de totes les instal·lacions.

Galeria multimèdia

Imatges

Visita als entrenaments en el pavelló Campió Llorens Visita als entrenaments en el pavelló del CTE Visita a les noves sales del CTE per la COVID-19_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es