Inici

Les escoles municipals de dansa i teatre de Vila-real obrin el període de preinscripció per a l'inici de classes a l'octubre

dijous, 17 de setembre de 2020

La Regidoria de Cultura ha obert aquesta setmana el període de preinscripció de l'Escola Municipal de Dansa i l'Escola Municipal de Teatre de Vila-real per al curs 2020-2021, amb un inici de classes previst a partir de la primera setmana d'octubre. Fins al 30 de setembre, les persones interessades a apuntar-se a les classes de teatre i dansa, poden fer-ho a través del lliurament d'una instància general, que es pot realitzar de manera presencial a l'Ajuntament de Vila-real, al Departament d'Atenció i Tràmits o de manera telemàtica, registrant la instància en la seu electrònica de l'Ajuntament.

Una vegada conclòs el període de preinscripció, l'Escola Municipal de Dansa iniciarà les classes l'1 d'octubre; i l'Escola Municipal de Teatre, el 5 d'octubre, però no serà fins al 2 de novembre quan s'haja de formalitzar la matrícula i el pagament del curs, a les oficines de l'Auditori Municipal, en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores. El preu total del curs 2020-2021 és de 40 euros per a públic infantil i juvenil, i de 80 euros per a adults.

En compliment de la normativa de la Conselleria de Sanitat, les places són limitades segons l'aforament establit i els grups es formaran per ordre d'inscripció. "Malgrat la situació tan extraordinària que vivim, la voluntat de l'Ajuntament és donar continuïtat a les activitats d'oci i cultura de la ciutat, per això iniciem la preinscripció complint totes les mesures de seguretat", ha explicat Rosario Royo, regidora de Cultura. Ambdues escoles han presentat el seu pla de contingència i la declaració responsable com que compleixen totes les mesures d'higiene i seguretat.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es