Inici

L'Agència de Lectura Infantil de Solades reobri presencialment al públic amb les mesures i protocols de seguretat per la COVID-19

dissabte, 19 de setembre de 2020

Agència de lectura de Solades

Des de dimecres passat, l'Agència Infantil Solades, situada a la primera planta de l'edifici de la Biblioteca Central, ha tornat a obrir les portes als lectors. Per a fer possible la reobertura, s'ha adaptat el servei als protocols per la COVID-19, amb mampares de seguretat i l'adaptació del taulell, entre altres mesures.

Com en la resta de centres bibliotecaris i en compliment de l'acord de la Junta de Govern Local del passat 7 de juliol, d'autorització de reobertura i Pla de desescalada del Servei Municipal de Biblioteques, s'ofereixen els serveis presencials de devolució i préstecs, informació bibliogràfica i continuació de tots els serveis telemàtics i a través d'Internet que es presten, especialment la informació i documentació en format digital que s'està oferint als lectors sobre consultes dels temes que plantegen. També s'atén la tramitació de nous carnets de soci i les renovacions, preferentment de manera telemàtica i, si no és possible, excepcionalment en forma presencial.

D'altra banda, des de dilluns passat, els centres bibliotecaris romanen oberts de dilluns a divendres amb l'horari ampliat d'hivern. D'aquesta manera, la Biblioteca Central torna a obrir també a les vesprades, amb horari ininterromput de 9.00 a 20.30 h; les agències de lectura del Pilar i de Solades, de 16.30 a 20.30 h, i la Biblioteca Infantil situada a la BUC, de 16.30 a 19.00 hores.

La regidora de Cultura, Rosario Royo, recorda que els préstecs a domicili se sol·liciten mitjançant cita prèvia a través dels números de telèfon i adreces de correu electrònic de cada biblioteca, però per a les devolucions no es necessita fixar cita prèvia. L'aforament al taulell de la Biblioteca està limitat a una persona adulta, o a una persona adulta que acompanye un menor, en el cas de lectors infantils. Tant per a les devolucions com per a la recollida de llibres, és obligatori l'ús de màscara i respectar la distància de seguretat i la senyalització.

Més informació en la pàgina web del Servei de Biblioteques https://www.bibliotecaspublicas.es/vila-real/ o accedint a l'apartat de Biblioteques a través de la pàgina web de l'Ajuntament.

Galeria multimèdia

Imatges

Agència de lectura de Solades_1 Agència de lectura de Solades_2
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es