Inici

Vila-real segella un acord amb └ Punt per a ampliar la retransmissiˇ en televisiˇ i rÓdio dels esdeveniments culturals de la ciutat

dimarts, 22 de setembre de 2020

L'Ajuntament de Vila-real ha renovat el conveni amb la Societat An˛nima de Mitjans de comunicaciˇ de la Comunitat Valenciana (SAMC), i amplia la cobertura en rÓdio i televisiˇ, a travÚs d'└ Punt, de la programaciˇ cultural de la ciutat. L'acord tÚ per objectiu la promociˇ de certÓmens de referŔncia en el calendari cultural i de festivals de Vila-real; en concret, el Real Jazz, Vila-real en Dansa, FITCarrer i Laqvima Vere.

El conveni permetrÓ l'enregistrament dels concerts i la retransmissiˇ en directe, a travÚs de la rÓdio d'└ Punt, de la cinquena ediciˇ del Festival de Jazz de Vila-real, que es celebra aquest cap de setmana, del 25 al 27 de setembre. └ Punt tambÚ realitzarÓ la cobertura de la novena ediciˇ del festival Vila-real en Dansa, que tindrÓ lloc del 21 al 25 d'octubre, la 33a ediciˇ del Festival Internacional de Teatre al Carrer, FITCarrer, i el tradicional concert de passiˇ musical Laquima Vere de Setmana Santa.

"Per a l'Ajuntament Ús molt positiu que un mitjÓ de comunicaciˇ tan important com └ Punt faša difusiˇ de les activitats que fem, perquŔ som conscients del moment tan complicat que les empreses de l'Órea cultural estan travessant, i per aix˛ volem demostrar que Vila-real continua apostant per una cultura segura", ha afirmat la regidora de Cultura, Rosario Royo.

A travÚs d'aquest conveni de colĚlaboraciˇ, └ Punt serÓ el mitjÓ de comunicaciˇ oficial encarregat de la difusiˇ de les publicacions relaciones amb aquests esdeveniments, a mÚs de facilitar la seua presŔncia en els espais informatius i programes de rÓdio i televisiˇ de la cadena. "Vila-real Ús capdavantera i referent en teatre de carrer, amb el FITCarrer, i tambÚ en la dansa contemporÓnia, el jazz i la representaciˇ musical Laqvima Vere. Quatre esdeveniments de gran repercussiˇ que, grÓcies a aquest acord, consoliden tambÚ la seua projecciˇ en l'Ómbit auton˛mic", conclou Royo.

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es