Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Normalització Lingüística llança el GIF de Vila-real per a donar visibilitat al nom correcte de la ciutat en xarxes socials

tornar Imprimir

dimecres, 23 de setembre de 2020

Sala de premsa, Normalització Lingüística

Campanya 'El nom és Vila-real'

Normalització Lingüística llança el GIF de Vila-real per a donar visibilitat al nom correcte de la ciutat en xarxes socials

La Regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Vila-real ha creat un GIF per al topònim Vila-real, amb l'objectiu d'afavorir l'escriptura correcta del nom de la ciutat a través de les xarxes socials. El llançament del GIF animat s'emmarca en la campanya "El nom és Vila-real" i en el 25é aniversari de la Regidoria de Normalització Lingüística.

"Enguany, la Regidoria de Normalització Lingüística compleix 25 anys i, per a celebrar-ho, hem iniciat una campanya de difusió, a través de la pàgina de Facebook Normalització Lingüística Vila-real, de les iniciatives que, al llarg d'aquests anys, ha realitzat el departament per a la promoció de l'ús del valencià", recorda la regidora de l'àrea, Noelia Samblás. La primera acció inclosa en la campanya ha sigut "El nom és Vila-real", que ha comptat de nou amb l'humorista gràfic vila-realenc Quique, que ha dissenyat una nova imatge amb motiu del 25é aniversari. La finalitat de la campanya ha sigut sempre incidir en l'escriptura correcta del nom de la ciutat: amb guió i erra minúscula, ja que Vila-real és la denominació oficial i única de la ciutat des de 2007.

"Continuant amb aquesta campanya, hem fet un pas més enllà i hem decidit crear el GIF animat perquè tota la població en general, i especialment la gent més jove, el puga utilitzar en les xarxes socials. D'aquesta manera, sobretot a l'hora de publicar una història en Facebook o Instagram, es podrà utilitzar el GIF de Vila-real com a ubicació. I també es podrà usar en l'aplicació WhatsApp i en Twitter", detalla Samblás. "Esperem que utilitzeu el GIF de Vila-real en les vostres històries perquè tinga molta visibilitat, ja que la col·laboració de la ciutadania és fonamental per a l'èxit d'aquesta campanya", anima la responsable municipal. Amb l'objectiu d'ajudar a la difusió i visibilitat d'aquests GIF animats, els departaments municipals amb xarxes socials pròpies l'incorporaran hui a les seues publicacions.

Galeria multimèdia

Imatges

Campanya 'El nom és Vila-real'_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es