Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La programació de l'Espai Jove torna amb dos butlletins anuals, cursos i activitats per a arribar a tots els joves

divendres, 25 de setembre de 2020

La Regidoria de Joventut s'ha adaptat a la nova normalitat, però sense prescindir de les seues principals activitats. Per a això, el departament que dirigeix Anna Vicens ha optat per reduir el nombre de participants en les seues activitats o cursos i combinar classes tant presencials com telemàtiques. "Estem molt contents i satisfets de poder tornar a la normalitat a l'Espai Jove" assegura l'edil de Joventut. Les actuals circumstàncies, a més, han portat a concentrar la programació en dos butlletins anuals, un a la tardor-hivern i un altre a la primavera-estiu. Amb l'objectiu d'arribar a tots els joves, l'Espai Jove ha creat un perfil d'Instagram @espaijovevila, que s'uneix al que ja tenien en Facebook.

La programació d'enguany comptarà amb tallers gratuïts d'art inclusiu, on els participants deixaran córrer la seua imaginació per a crear obres d'art, que posteriorment seran exposades. També hi haurà cursos de llengües (anglés A2 i B1, valencià C1 i C2, japonés, noken 5 i noken 4 i llegua de signes nivell B1), fotografia o manipulació d'aliments, tant d'hostaleria com de comerç. "Hem preparat aquesta programació amb molta il·lusió, pensant en les necessitats culturals i acadèmiques de la nostra joventut", diu la regidora.

En el calendari d'activitats, cobraran protagonisme dues cites: Cineculpable, al novembre, i l'Avançada Jove, que se celebrarà el 15 i 16 d'octubre a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, amb la participació de diferents influencers del moment. "És una de les grans apostes, volem que els joves agafen exemple i aprenguen a fer un bon ús de les xarxes socials", comenta Vicens. La programació es completa amb Ràdio Espai Jove, constituïda en "un lloc de trobada on donar veu als projectes i inquietuds dels joves". Per a això, s'impartiran quatre cursos: Practica i explica, per a acostar a la gent el món de la ràdio; Iniciació en la ràdio; Aprendre a produir i realitzar programes de ràdio; Discjòquei trakador amb controladors i Discjòquei djing amb ableton.

"L'Espai Jove continua estant a la disposició dels veïns, tant per a assistir a cursos, com per a celebrar les seues reunions, assajos o exposicions", recorda Vicens. Per a fer ús d'aquest espai només és necessari sol·licitar cita prèvia per telèfon (964 547 203) o mitjançant correu electrònic: joventut@vila-real.es

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es