Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real fa costat als firaires per a reactivar el sector i dinamitzar el comerç amb una fira d'atraccions al novembre

diumenge, 27 de setembre de 2020

Després dels festivals Vila-real Renaix i Vila-real Alive, la reactivació dels mercats ambulants, els festivals o els espectacles taurins, al recinte portàtil instal·lat al jardí de Jaume I, també el sector dels firaires reprén la seua activitat després de l'aturada per la COVID-19. L'Ajuntament de Vila-real, a petició de l'Associació de Firaires de Vila-real, AFEVIL, ha arribat a un acord per a poder instal·lar una fira d'atraccions durant tot el mes de novembre, al jardí de Jaume I.

A partir de la primera setmana de novembre, i complint amb totes les mesures sanitàries i de seguretat, els xiquets i xiquetes de la ciutat podran gaudir de les atraccions habituals de la fira. "Des de l'Ajuntament, hem decidit fer costat a un dels grups comerciants més afectats per aquesta crisi sanitària, els firaires, i per això facilitarem que puguen muntar les seues atraccions a Vila-real, a més de donar-los promoció durant els actes culturals i d'oci que es vagen realitzant a la nostra ciutat", ha explicat Xus Madrigal, regidor d'Economia. En la línia d'altres campanyes impulsades des d'Economia, també en aquesta fira extraordinària de Tots Sants s'ha previst la col·laboració amb la Unió de Comerç de Vila-real per al repartiment de vals entre els comerços locals, com a element dinamitzador de les vendes i fidelització de clients. També com en anteriors campanyes, es reservaran vals perquè tots els xiquets i xiquetes de famílies vulnerables puguen gaudir de les atraccions, a través de les entitats locals i Serveis Socials.

Per a poder instal·lar i obrir la fira amb totes les garanties, l'Ajuntament de Vila-real i l'Associació de Firaires duran a terme un pla de prevenció de COVID-19 durant tot el temps que les atraccions estiguen instal·lades al jardí de Jaume I.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es