Inici

Vila-real implica dues empreses locals en un acord per a garantir el subministrament de paper i sabó als col·legis

dijous, 1 d'octubre de 2020

Reunió amb els directors i directores de col·legis de Vila-real

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha reunit aquest matí els directors i directores dels centres educatius de Vila-real per a fer una anàlisi de les primeres setmanes de curs i abordar les problemàtiques i necessitats detectades durant aquests dies. Entre aquestes, la necessitat d'incrementar el subministrament de paper de mans i sabó, que s'ha disparat enguany amb motiu de la pandèmia de la covid-19. Referent a això, Benlloch ha anunciat als directors i directores que, en breu, se signarà un acord de col·laboració amb dues empreses locals que permetrà garantir el subministrament d'aquests materials en grans quantitats i a preus competitius.

"Gràcies a l'estructura industrial de la nostra ciutat i a l'esperit de col·laboració de les nostres empreses, en breu podrem anunciar un acord amb dues firmes locals que ens permetrà garantir completament el subministrament d'aquests materials d'higiene als col·legis públics de primària, que és on l'Ajuntament té les competències exclusives, però també ajudar els centres concertats i de secundària", assenyala Benlloch, que recorda la filosofia de col·laboració del consistori amb tots els centres educatius per a garantir les millors condicions de tots els escolars, principalment en les actuals circumstàncies per la covid-19. Amb aquest objectiu, l'acord amb dues empreses locals en el qual treballa el consistori inclou la possibilitat que els col·legis concertats i instituts puguen també accedir als preus pactats amb les firmes, a manera de central de compres per a materials que resulten fonamentals en les mesures i protocols de prevenció del coronavirus. "Vull agrair especialment la voluntat de les empreses d'ajudar la ciutat i els nostres centres docents en un moment tan delicat, en un acord que estem segurs que serà molt bo per a tots", agrega.

Benlloch recorda que, dins del Pla de tornada física a l'escola, enguany s'ha contractat un reforç en la neteja dels col·legis que suposa un desemborsament de 12.000 euros al mes, la qual cosa situa la despesa mensual en neteja per damunt dels 80.000 euros. "No obstant això, en aquestes primeres setmanes s'ha vist que els subministraments són clarament insuficients i, en la nostra voluntat de millora contínua, ja treballem en solucions que impliquen el nostre teixit productiu, en una nova mostra de l'aposta per l'empresa local que revertirà també en benefici de l'interés general", conclou l'alcalde. Benlloch ha estat acompanyat en la reunió pel regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, i per la primera tinent d'alcalde, Silvia Gómez.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es