Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La campanya esportiva arranca amb les 3.000 places d'activitats cobertes i prop de 7.000 socis en una xarxa d'instal·lacions municipals ampliada

dimarts, 6 d'octubre de 2020

Vila-real recupera completament la seua activitat esportiva. Després d'un cap de setmana de competicions i la primera setmana de campanya, el Servei Municipal d'Esports reactiva totes les seues dependències, activitats per a socis, classes dirigides i clubs en una xarxa d'instal·lacions ampliada enguany amb dues noves dependències, a les quals se sumen els gimnasos privats amb els quals l'Ajuntament manté un conveni de col·laboració. Les activitats de la guia esportiva han començat amb la totalitat de les 3.000 places cobertes en una arrancada de campanya en la qual s'ha prioritzat la pràctica esportiva segura a través de protocols de prevenció certificats per la Universitat Politècnica de València.

El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha recordat el "gran esforç realitzat pels tècnics i treballadors de l'SME i l'Ajuntament per a fer possible una nova temporada esportiva en les circumstàncies excepcionals de l'actual pandèmia mantenint l'oferta de qualitat i amb unes taxes assequibles per a la població". El resultat és que les 3.000 places d'activitats dirigides estan cobertes i la xifra de socis s'acostarà als 7.000, segons les dades del Servei Municipal d'Esports. L'ampliació de la xarxa d'instal·lacions esportives amb el nou pavelló Joan Baptista Llorens i la piscina Aiguasalut, al costat dels nous espais habilitats al Centre de Tecnificació Esportiva, ha permés donar cabuda a la demanda de socis i usuaris d'activitats i ha fet possible la reactivació dels clubs, amb un total de 26 entitats esportives que utilitzen els diferents recintes municipals. Així mateix, l'aliança amb un total de 14 gimnasos de la localitat amb els quals el consistori manté un acord de col·laboració completa el catàleg d'instal·lacions i activitats a la disposició dels usuaris i socis de l'SME.

En aquest sentit, l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha ressaltat la gestió de l'equip de govern en els últims 9 anys per a ampliar la xarxa d'instal·lacions esportives municipals fins a les 12 actuals, incloent la Ciutat Esportiva Municipal, la nova piscina Aiguasalut i el nou pavelló J. B. Llorens, a més de donar viabilitat al Centre de Tecnificació Esportiva, "malgrat les dificultats econòmiques pel deute i la llosa de l'urbanisme heretades de l'etapa del Partit Popular". "El 2011, abans de l'arribada del govern del canvi a Vila-real i després de 16 anys amb el PP en l'Alcaldia, després d'haver-nos endeutat com mai en la història i amb els impostos en el nivell més alt, l'Ajuntament només comptava amb un camp de futbol municipal, una piscina coberta i tres pavellons", recorda Benlloch, que afig que "ara, nou anys després, i en la situació econòmica més complicada, pagant més de 28 milions d'euros per l'urbanisme del PP i sense augmentar el deute, tenim el triple de metres quadrats d'instal·lacions esportives, més de 76.000 m2, amb més camps de futbol en la nova Ciutat Esportiva Municipal i a la ciutat esportiva del Roda, tres piscines cobertes i cinc pavellons poliesportius, un per cada 10.000 habitants". Benlloch es pregunta "què hauria passat si el PP haguera continuat governant a Vila-real en aquesta situació de pandèmia, hauríem tingut un Ajuntament endeutat i arruïnat que no hauria sigut capaç d'oferir oportunitats".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es