Inici

El Mes de la Sostenibilitat adapta les seues activitats per la covid-19 per a avançar en la conscienciació mediambiental

divendres, 9 d'octubre de 2020

Repartiment de porta entrepans del 16é Mes de la Sostenibilitat

La Regidoria d'Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient inicia la 16a edició del Mes de la Sostenibilitat amb una programació adaptada a les mesures de prevenció per la covid-19. Així, les habituals campanyes de conscienciació ambiental en els centres educatius han hagut de redefinir-se per a garantir la seguretat dels escolars, encara que es mantenen les tradicionals accions de foment del respecte pel medi ambient i l'ecologia com el repartiment de portaentrepans, la campanya sobre el reciclatge de residus o el concurs organitzat en col·laboració amb la Fundació Tots Units per a la creació de joguets amb materials reciclats. El Mes de la Sostenibilitat es tancarà el 29 d'octubre amb l'habitual gala de lliurament de premis.

Durant aquesta setmana, el regidor responsable de l'àrea, José Ramón Ventura Chalmeta, ha participat en el lliurament dels portaentrepans als col·legis per al seu repartiment entre els alumnes de primer de primària amb l'objectiu de reduir els embolcalls a l'escola. De la mateixa manera, la Regidoria farà arribar als centres els materials de les diferents activitats previstes en el programa perquè puguen desenvolupar-les de manera autònoma en els grups estables o bambolla de cada centre educatiu. També aquesta setmana s'ha convocat el concurs Joguets amb molta vida, de la mà de la Fundació Tots Units, per a premiar la creació dels millors joguets utilitzant materials reciclats entre els alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é de primària.

Del 12 al 18 d'octubre, el Mes de la Sostenibilitat continuarà amb la campanya escolar "Cada residu en el seu lloc", que se suma a una altra acció de conscienciació, en aquest cas a l'Ajuntament, per a reduir l'ús de plàstics en l'Administració local. Del 19 al 25 d'octubre s'ha programat la presentació del projecte Millora de l'accés a la informació ambiental; finalment, del 26 al 31 d'octubre es completarà la campanya "Cada residu en el seu lloc" en els centres educatius per a posar punt i final al Mes de la Sostenibilitat amb la gala del 29 d'octubre.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

16é Mes de la Sostenibilitat
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es