Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch remet una carta personalitzada a més de 80 entitats, persones i empreses en agraïment a la seua labor contra la pandèmia de la COVID-19

tornar Imprimir

dissabte, 10 d'octubre de 2020

Sala de premsa, Ajuntament

Benlloch remet una carta personalitzada a més de 80 entitats, persones i empreses en agraïment a la seua labor contra la pandèmia de la COVID-19

La batalla contra la crisi sanitària, econòmica i social del coronavirus no seria possible sense la concertació dels esforços de tots els sectors socials i econòmics. Per aquest motiu, l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha remés ja més de 80 cartes personalitzades de reconeixement i agraïment a les diferents entitats, persones, empreses i col·lectius que, cadascuna des del seu àmbit, han contribuït a què Vila-real puga fer front a la crisi de la COVID-19.

"Tota la ciutadania s'ha dedicat, cadascuna en la mesura de les seues possibilitats i circumstàncies, a plantar-li cara al coronavirus, i això és una cosa que, com a alcalde de Vila-real, no podré agrair mai prou. Per això, hem volgut plasmar el nostre agraïment en una carta personalitzada dirigida a tots els col·lectius i personalitats que han treballat per a tallar la pandèmia en les diferents fases que hem viscut i estem vivint. Perquè, sense ells, hui Vila-real no estaria renaixent com ho estem fent", valora Benlloch. En el llistat d'agraïments remés destaquen les entitats socials que treballen en l'àmbit de l'ajuda a les persones -com Cáritas, Creu Roja, Joventut Antoniana i Sant Vicent de Paül-, però també col·lectius empresarials, com Ucovi o l'Associació de Venedors del Mercat Central, i directius d'empreses que han col·laborat directament en la lluita contra la pandèmia, com Pamesa, Porcelanosa, Esmalglass-Ítaca, Dolores Font Cortés, Restaurant El Vasco, Vidres, Zschimmer & Schwarz España o Stop Plagas Sanidad Ambiental. També els centres docents, parròquies i centres de culte de totes les confessions, residències de majors, col·lectius agraris, el Villarreal CF o la Fundació Caixa Rural Vila-real són destinataris de la missiva. Un agraïment que s'estén també a tècnics municipals, al Departament de Salut de la Plana i l'Hospital Universitari de la Plana, cossos i forces de seguretat i d'emergències, la Subdelegació de Defensa, la Subdelegació del Govern i l'Exèrcit, entre altres.

"Hem passat mesos molt durs, en els quals hem pogut comprovar que la ciutadania de Vila-real, l'entramat social i empresarial amb el qual treballem en aliança des de fa quasi nou anys, ha respost i ha estat a l'altura. Estem orgullosos de la nostra gent, de les nostres associacions, empreses i entitats. Perquè, sense ells, l'eixida a aquesta crisi no seria possible", agrega Benlloch.

En la carta, l'alcalde, en nom de la ciutat de Vila-real, assevera: "Indubtablement representeu el millor esperit de la nostra ciutat, Vila-real, i és per això que sou un exemple per a tots nosaltres. Vull expressar-vos el meu sentiment d'orgull, a totes i tots vosaltres, perquè sent que s'ha format un gran equip humà, per a donar resposta a aquesta crisi en la qual encara treballem, amb un únic objectiu comú; i estic segur que, com sempre hem sabut fer a Vila-real, amb esperança i responsabilitat, junts i units aconseguirem véncer les dificultats i eixir reforçats". La missiva està signada i personalitzada per l'alcalde per a cada col·lectiu al qual es dirigeix.

A més, Benlloch té un record per a les persones afectades per la COVID-19 i remet en la carta a l'acte d'agraïment i homenatge que està preparant l'Ajuntament, amb la unanimitat de tots els grups amb representació municipal. Tal com es va acordar en la Junta de Portaveus, l'acte d'homenatge se celebrarà previsiblement durant les Festes Fundacionals de la ciutat, el mes de febrer.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es