Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Una nova campanya de "rasca i guanya" reactivarà el comerç local en un centenar d'establiments, de la mà d'Ucovi

dissabte, 10 d'octubre de 2020

Rasca i guanya d'Ucovi_1

La Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), juntament amb la Regidoria d'Economia de l'Ajuntament de Vila-real, llança una nova campanya de suport al comerç local. La campanya, del tipus "rasca i guanya", es desenvoluparà fins al 30 d'octubre en els comerços socis amb el lema "Més a prop és millor".

La imatge utilitzada en la iniciativa és la dels comerciants, en la línia de l'anterior campanya i vista la bona acollida que va tenir entre els clients. En aquesta ocasió, està prevista la participació de més de 100 establiments de tots els sectors comercials i de diferents zones de la ciutat, en els quals s'entregaran uns 25.000 rasques dels quals quasi 5.000 tenen premi directe.

"El funcionament és senzill: per cada compra que realitze un client en els 100 establiments participants, s'entregarà un «rasca» que, si resulta premiat, podrà canviar-se en aquest mateix establiment", explica Ucovi. Els premis directes, per part seua, estan orientats a promoure la sostenibilitat: bosses per a fruites i verdures, botelles d'aigua de cristall amb funda de neopré, portamàscares i jocs del comerç de Vila-real. Les paperetes no premiades hauran de ser emplenades amb les dades personals del client i dipositades a l'urna que tindrà cada establiment per a entrar en un sorteig de 300 euros, que tindrà lloc una vegada finalitze la campanya. En aquest cas, els premis (dos de 150 euros) hauran de gastar-se en el comerç associat de Vila-real. El pressupost de la campanya ronda els 5.000 euros.

"Cada empresa decideix a partir de quin preu de compra es dona el rasca", assenyala la presidenta d'Ucovi, Carmen Gil, qui recorda que l'objectiu d'aquest tipus d'iniciatives és fomentar el consum en el comerç local, que ja abans de la pandèmia estava passant per una situació complicada. "Ara, amb aquesta crisi sanitària i econòmica, el xicotet comerç local s'ha vist molt perjudicat, per la qual cosa necessita el nostre suport i el de tots els vila-realencs", agrega.

En la mateixa línia es pronuncia també el regidor d'Economia, Xus Madrigal. "A Vila-real comptem amb una xarxa comercial àmplia, diversificada i molt competitiva. Però també és cert que el sector s'ha vist greument afectat per la crisi de la COVID-19 i, des de l'Ajuntament, no deixarem de secundar quantes iniciatives que, com aquesta, permeten revitalitzar el comerç, animar les vendes i, amb elles, dinamitzar també la ciutat", argumenta.

Galeria multimèdia

Imatges

Rasca i guanya d'Ucovi
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es