Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Participació aconsegueix una subvenció autonòmica de 5.000 euros per a elaborar el Pla estratègic de participació

dilluns, 12 d'octubre de 2020

La Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Vila-real ha obtingut una subvenció de 5.000 euros de la Generalitat Valenciana, que es destinaran a l'elaboració del Pla estratègic de participació en el qual treballa el consistori. L'ajuda procedeix de la Direcció General de Transparència, Atenció a la Ciutadania i Bon Govern, amb l'objectiu d'afavorir les accions municipals que milloren la transparència i l'accés a la informació pública.

"L'evolució de la participació ciutadana a l'Ajuntament de Vila-real en els últims huit anys és innegable. La reactivació efectiva del Consell de Participació Ciutadana, la creació dels pressupostos participatius o del Consell de Xiquets i Xiquetes, entre altres iniciatives, ha incrementat exponencialment la participació dels veïns i entitats ciutadanes en els processos de presa de decisions respecte als anys de govern del PP, quan la participació era completament inexistent. Però no estem satisfets i, en el nostre objectiu de millora contínua, estem treballant en un Pla estratègic de participació que ens permeta continuar avançant i aprofundint en l'accés de la ciutadania a les polítiques públiques", valora la regidora de l'àrea, Miriam Caravaca.

Amb aquest objectiu, el departament va presentar el projecte a la convocatòria de subvencions autonòmica, que va atorgar al municipi el màxim subvencionable i una de les puntuacions més elevades en la seua categoria de les 105 sol·licituds presentades en tota la Comunitat. "Tota ajuda que rebem és poca, més encara en les circumstàncies tan complicades que vivim amb motiu de la pandèmia per la COVID-19. Si una cosa tenim clara és que no renunciarem a cap ajuda que ens puga arribar d'altres administracions i, per descomptat, aprofitarem totes les oportunitats que se'ns presenten i que ens permeten millorar en la transparència pública i la implicació de la ciutadania en la vida municipal", agrega.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es