Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

La Jornada Vilaemprén posa en contacte els 27 beneficiaris del programa Avalem Joves amb experiències d'èxit

dimarts, 13 d'octubre de 2020

Cartell de la Jornada Vilaemprén_1

El programa Avalem Joves conclou aquesta setmana amb la sisena edició de Vilaemprén, una jornada formativa i de presentació d'experiències d'èxit per part de professionals locals, que posarà punt i final al pla d'ocupació destinat a menors de 30 anys, gràcies al qual 27 joves han tingut una oportunitat laboral a l'Ajuntament de Vila-real durant un any. La Jornada Vilaemprén es desenvoluparà aquest dijous 15 d'octubre a la Casa dels Mundina des de les 10.30 hores, amb la participació dels beneficiaris del programa i representants de l'Ajuntament, amb les corresponents mesures de prevenció per la COVID-19, i podrà seguir-se en directe per diferents plataformes.

Sota el lema "Activant professionals", en aquesta jornada els participants exposaran les conclusions dels projectes en els quals han treballat durant aquest any, en el qual no sols han pogut exercir funcions professionals en diferents departaments municipals sinó que també han rebut una formació transversal i han participat en el taller de creativitat Genera Innova, amb l'objectiu de millorar les seues capacitats professionals i personals de cara al seu futur laboral. Els 27 joves (14 del subprograma Emcuju per a joves qualificats i 13 del subprograma Empuju per a joves sense qualificació) exposaran les conclusions dels reptes als quals han hagut de donar resposta a través de diferents projectes sobre les quatre marques de ciutat: Ciutat de la Ciència i la Innovació, Ciutat Educadora, Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments i Ciutat de la Salut i l'Esport.

La sessió, en la qual s'entregaran també els diplomes als participants del programa, inclou també la taula redona "Noves idees, noves oportunitats", amb tres professionals locals que exposaran les seues experiències d'èxit i donaran la seua visió sobre la innovació i l'emprenedoria. Es tracta de Patricia García Llop, cofundadora i CEO de Pandabox, un servei de personal shopper en línia per a bebés i xiquets i xiquetes de fins a 12 anys. També participarà Antonio García García, professor de Matemàtiques i Tecnologia en el centre Fundació Flors des de 2004 i impulsor de la robòtica com a eina formativa entre els alumnes del centre. García també és un dels impulsors del concurs Vilabot, en col·laboració amb l'Ajuntament, per a estendre l'ús de la robòtica en els centres educatius de Vila-real. El tercer dels ponents serà Miguel A. García Ribes, creador de Nube Tubeless, un protector de llànties i pneumàtics que es comercialitza en l'àmbit internacional.

A causa de les limitacions d'aforament i perquè la ciutadania puga seguir la jornada, aquesta es retransmetrà en línia de manera íntegra en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Vila-real i a través dels canals i xarxes socials de Clar! Televisió.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Cartell de la Jornada Vilaemprén
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es