Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

El pla de reindustrialització i la futura ronda Sud-oest incentiven l'expansió empresarial a Vila-real

dissabte, 17 d'octubre de 2020

Visita a l'empresa Robles Sistemas Expositivos_2

El pla de reindustrialització de Vila-real, amb la inversió de prop de 2,5 milions d'euros en la modernització de polígons, i les oportunitats de desenvolupament gràcies a la construcció de la ronda Sud-oest estan incentivant l'expansió d'empreses i, de manera especial, a l'entorn d'aquest futur eix viari. Així ho ha constatat l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, durant la seua visita a l'empresa Robles Sistemas Expositivos, situada al camí de Betxí, per a comprovar els treballs d'elaboració de les peces d'art efímer dissenyades per estudiants de l'Escola d'Art i Superior de Disseny (EASD) que decoraran l'Espai Jove. El primer edil s'ha interessat per conéixer els detalls del procés productiu de l'empresa vila-realenca i ha visitat l'ampliació de les instal·lacions realitzada recentment.

Benlloch, que ha estat acompanyat en la visita pel gerent de Robles Sistemas Expositivos, José Robles, i el chief budget officer de l'empresa, Javier Lizandra, així com per professors i estudiants de l'EASD, ha agraït a l'empresa no sols la seua implicació en el conveni per a aprofitar el talent creatiu dels joves amb l'objectiu de dissenyar solucions decoratives i de mobiliari urbà innovadores i sostenibles, sinó també pel seu "esforç per a créixer, ampliar les seues instal·lacions i fer el salt a la internacionalització". L'alcalde ha mostrat la seua satisfacció per veure "com el model de ciutat innovadora i diversificada està donant fruits gràcies al treball de les nostres empreses; des de l'Ajuntament estem posant tots els elements per a ajudar al desenvolupament industrial, amb la inversió de prop de 2,5 milions d'euros en la modernització de polígons i accessos a la ciutat gràcies a la subvenció de l'Ivace, i sobretot amb la ronda Sud-oest, que, amb un pressupost de prop de 8 milions d'euros, és sens dubte la infraestructura més important de les últimes dècades a la ciutat i marcarà un abans i un després en el creixement industrial de Vila-real". "Robles és un exemple d'empresa familiar que ha apostat per la innovació, la generació d'ocupació i economia a la nostra ciutat, així com per obrir-se camí també fora de les nostres fronteres", ha recalcat el primer edil, que ha felicitat l'empresa per això.

En la visita a Robles Sistemas Expositivos han participat també Marina García-Broch, professora de l'EASD de Castelló, i Carlos Soler, professor de l'EASD de València, i les estudiants Mar Sancho, Sofía Sánchez, Marta Paredes i Elisabeth Carratalá, autores del projecte Pètals en la nau, triat per a decorar l'interior de l'Espai Jove, en el marc del conveni de col·laboració que manté l'Ajuntament de Vila-real amb l'EASD. El disseny consisteix en grans pètals de flor del taronger elaborats amb l'innovador material krion que es col·locaran suspesos en l'estructura de l'edifici com una manera de recordar l'origen taronger de l'actual Espai Jove, que en el seu moment va ser un magatzem citrícola. L'empresa Robles ha sigut l'encarregada de fer realitat el disseny i en breu les peces decoraran l'edifici municipal.

Galeria multimèdia

Imatges

Visita a l'empresa Robles Sistemas Expositivos_1 Visita a l'empresa Robles Sistemas Expositivos
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es