Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

L'Ajuntament treballa amb els col·legis per a recuperar l'any que ve el Multiesport Escolar amb seguretat contra la covid-19

diumenge, 18 d'octubre de 2020

Vila-real recuperarà a principis de l'any que ve el campionat Multiesport Escolar, adaptat a les noves circumstàncies i mesures de seguretat per a prevenir la covid-19. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, i la primera tinent d'alcalde, Silvia Gómez, s'han reunit aquesta setmana amb els mestres d'educació física dels col·legis de la ciutat per a tractar les possibilitats de recuperar l'emblemàtic programa de foment de l'esport i els hàbits saludables en igualtat d'oportunitats per a tots els escolars de Vila-real. Per a fer-ho, s'establiran activitats fora de l'horari docent, però s'evitarà el contacte entre grups de diferents col·legis.

"Una vegada obertes totes les instal·lacions esportives i reactivada la campanya de l'SME, amb protocols de seguretat certificats per la Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València, ens quedava poder recuperar també el campionat Multiesport Escolar", recorda Serralvo, qui apunta la complexitat de reactivar aquest programa, que habitualment posa en contacte escolars dels diferents col·legis de la ciutat per a la pràctica de diversos esports. "En aquests moments, aquest format no es pot recuperar perquè els xiquets i xiquetes estan en grups bambolla en els col·legis, però tampoc no podíem renunciar a un programa que afavoreix la pràctica de diferents tipus d'esports i treballa hàbits i valors molt importants entre els més menuts, garantint la igualtat d'oportunitats en l'accés a la pràctica esportiva per a tots els escolars de Vila-real", argumenta Serralvo. Per aquest motiu, s'ha acordat amb els representants dels col·legis de la ciutat reactivar el Multiesport amb sessions extraescolars que no suposen ajuntar alumnat de diferents centres. Amb aquest objectiu, els col·legis determinaran els xiquets i xiquetes que volen participar en el programa i l'SME elaborarà els protocols de seguretat necessaris per a poder desenvolupar les jornades amb els monitors del Becaesport i amb les màximes garanties de seguretat i prevenció contra la covid-19.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es