Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'Ajuntament de Vila-real condemna els actes vandàlics en el recinte taurí i perseguirà els autors dels danys

tornar Imprimir

dimarts, 20 d'octubre de 2020

Sala de premsa, Ajuntament

Actes vandàlics al recinte taurí_2

L'Ajuntament de Vila-real condemna els actes vandàlics en el recinte taurí i perseguirà els autors dels danys

L'Ajuntament de Vila-real ha condemnat els actes vandàlics en el recinte taurí portàtil instal·lat al costat del jardí de Jaume I, que han danyat de manera important la instal·lació, propietat d'una empresa privada. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha mostrat categòric en reprovar aquestes actituds incíviques "que alteren la convivència a la nostra ciutat" i que "han ocasionat un important perjudici a una empresa que està desenvolupant una activitat legal i autoritzada". Benlloch ha defensat la "llibertat d'opinió i la sana discrepància en relació a la celebració de festejos taurins" però ha remarcat que "en una societat democràtica no caben aquests comportaments i agressions, que mereixen la nostra total condemna i repulsa".

L'alcalde ha anunciat que la Policia Local revisarà les càmeres de vigilància de la zona per a intentar localitzar els autors i "serem implacables a l'hora de perseguir les persones que han atemptat d'aquesta manera contra una activitat que és completament legal i que compta amb les corresponents autoritzacions per part de la Generalitat, administració competent en matèria de festejos taurins". Els vàndals han realitzat pintades a l'exterior del recinte i han provocat altres destrosses com ara danys en els lavabos químics i en el grup electrogen que subministra electricitat a la instal·lació.

"Som conscients que el bou al carrer té els seus detractors però res justifica aquestes agressions; es tracta d'una tradició molt nostra i d'un sector econòmic que també està patint les conseqüències de la crisi, per la qual cosa l'Ajuntament de Vila-real va mostrar des del primer moment la seua predisposició a acollir festejos taurins, sempre complint amb els protocols per la covid-19 i amb les autoritzacions de la Generalitat Valenciana", conclou Benlloch.

Galeria multimèdia

Imatges

Actes vandàlics al recinte taurí_1 Actes vandàlics al recinte taurí
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es