Inici

Vint alumnes inicien el m˛dul d'especialitzaciˇ professional Aula Mentor Vila-real en Disseny GrÓfic i Inkjet

dimarts, 20 d'octubre de 2020

Inici del m˛dul d'Aula Mentor

Un total de vint alumnes ha comenšat el m˛dul d'especialitzaciˇ professional Aula Mentor Vila-real especialitzat en Disseny GrÓfic i Inkjet, que depÚn del Ministeri d'Educaciˇ. Aquest m˛dul, que compta amb la colĚlaboraciˇ de l'Ajuntament de Vila-real i Fundaciˇ Caixa Rural Vila-real, ensenyarÓ als alumnes l'˙s d'eines com ara Photoshop, Indesign i Illustrator i la seua aplicaciˇ a la decoraciˇ digital cerÓmica mitjanšant la tecnologia Inkjet.

El curs tindrÓ lloc fins al 25 de marš; els dimarts, dimecres i dijous de 16 a 20 hores, de manera presencial i complint amb tots els protocols de seguretat i higiene. La regidora de Cultura i Universitat Popular, Rosario Royo, ha donat la benvinguda als alumnes i els ha agra´t la seua valentia per continuar formant-se de manera presencial "en aquests moments tan complicats". "La formaciˇ Ús molt important, perquŔ sense formaciˇ no hi ha futur", matisava. L'edil ha estat acompanyada pel coordinador de Fundaciˇ Caixa Rural Vila-real, Miquel Ortells, que ha destacat aquest m˛dul validat pel Ministeri d'Educaciˇ: "A causa de l'alta inserciˇ laboral i demanda del curs de disseny, hem decidit realitzar dos cursos de disseny enguany", especifica.

En la primera part del m˛dul, que s'imparteix a l'aula de Noves Tecnologies del Centre Social de la Fundaciˇ, es desenvoluparan els processos d'ediciˇ de fotografies digitals amb Photoshop, logotips i formes amb Illustrator, i autoediciˇ i maquetaciˇ professional de fullets i revistes amb InDesignCS6. Quan acabe el curs, l'alumnat dominarÓ diferents tŔcniques de treball dirigides a l'ediciˇ bÓsica i a l'obtenciˇ de diferents efectes especials, fotocomposicions i altres tipus de grÓfics aplicables a la comunicaciˇ impresa o en lÝnia per a la promociˇ d'empreses, productes o esdeveniments.

D'altra banda, en el segon apartat del m˛dul es treballarÓ l'aplicaciˇ del Photoshop en les mÓquines de decoraciˇ cerÓmica de l'Escola Superior de CerÓmica de l'Alcora mitjanšant la tecnologia Inkjet, una aplicaciˇ cada vegada mÚs demandada en la ind˙stria cerÓmica actual i una bona oportunitat per a especialitzar-se en aquest camp.

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es