Inici

Benlloch anuncia la visita dels Reis d'Orient a Vila-real al gener amb una videoconferència amb alumnes de la Consolació

divendres, 23 d'octubre de 2020

Vídeoconferència de l'alcalde amb alumnes de la Consolació

Els Reis d'Orient no faltaran enguany a la seua cita amb els xiquets i xiquetes de Vila-real. L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha anunciat la presència de Ses Majestats d'Orient el mes de gener que ve en el transcurs d'una videoconferència amb els alumnes de segon de primària del col·legi Nostra Senyora de la Consolació. "Com són màgics, no necessiten viatjar amb avió ni amb un altre mitjà de transport per a poder arribar a Vila-real; per això, la pandèmia no evitarà que els xiquets i xiquetes de la ciutat puguen rebre la visita més esperada de l'any", ha assenyalat l'alcalde, qui avança que, si no és possible celebrar la Cavalcada de la manera tradicional, s'articularan altres fórmules perquè els Reis d'Orient puguen dirigir-se als més xicotets i recompensar el seu bon comportament.

"Especialment enguany, després de tot el que heu passat i com us esteu portant tan bé, els Reis estaran a Vila-real els dies 5 i 6 de gener. Si no és possible fer la Cavalcada tradicional, que organitza la Joventut Antoniana, els rebré a l'Ajuntament i treballarem perquè puguen dirigir-se a vosaltres a través de la televisió o altres plataformes", ha anunciat Benlloch dirigint-se als alumnes de la Consolació. La videoconferència és una iniciativa dels mateixos escolars, que, en el marc de l'estudi del municipi, van suggerir substituir les habituals visites a la casa consistorial per una videoconferència amb l'alcalde.

En la sessió han participat les classes de 2n A i 2n B, amb 25 alumnes cadascuna, així com les seues professores, Miriam Martínez i Maite Cabrera. També la directora del centre de la Consolació, la mare Itziar, s'ha sumat a la trobada virtual per a saludar l'alcalde, acompanyat de la primera tinent d'alcalde, Silvia Gómez.

Benlloch, per la seua part, ha felicitat el centre i l'alumnat per la iniciativa: "La covid-19 ha portat un major ús i coneixement de les noves tecnologies, també per part dels escolars. En una Ciutat de la Ciència i la Innovació com és Vila-real, que aquest tipus d'iniciatives sorgisquen dels alumnes és un al·licient més per a encarar els reptes de l'entorn digital que ens ofereix el futur", conclou.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es