Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Participació suma una nova ajuda autonòmica per a promoure els drets de la infància a través del Consell de Xiquets i Xiquetes

diumenge, 25 d'octubre de 2020

La Regidoria de Participació Ciutadana i Proximitat ha aconseguit una nova subvenció de la Generalitat per a implementar accions de participació a través del Consell de Xiquets i Xiquetes. La iniciativa, en la qual Vila-real ha sigut pionera, ha obtingut una ajuda de 6.800 euros de la Direcció General d'Infància i Adolescència, de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

"El Consell de Xiquetes i Xiquetes és un dels eixos de la Regidoria de Participació Ciutadana; una eina que s'ha demostrat fonamental per a promoure la ciutadania i l'educació en valors cívics i democràtics entre els més joves", assenyala la regidora de l'àrea, Miriam Caravaca, qui recorda que l'òrgan consultiu va arrancar el 2014 com un programa pioner en la Comunitat que ha sigut reconegut en diverses ocasions. "Obtenir ara aquesta subvenció suposa un recolzament més a la iniciativa", agrega Caravaca. La resolució forma part de la convocatòria autonòmica de subvencions dirigides a programes de promoció dels drets de la infància i de participació infantil per a l'exercici 2020 i se suma a una altra ajuda de 5.000 euros obtinguda recentment per la Regidoria destinada a l'elaboració del Pla estratègic de Participació Ciutadana.

"En els últims anys, hem fet un gran esforç per implementar polítiques efectives de participació ciutadana, però volem continuar millorant. Amb aquest objectiu, treballarem per obtenir tots els recursos possibles d'altres administracions, més tenint en compte la situació econòmica del nostre Ajuntament arran de l'endeutament i l'urbanisme heretats del Partit Popular, que a Vila-real se suma a la crisi derivada per la covid-19", valora Caravaca. "Aprofitarem totes les oportunitats que se'ns presenten per a continuar aprofundint en polítiques i programes que ens ajuden a construir una Vila-real més participativa, cooperativa i de consciència democràtica", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es