Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch tanca la participació de l'Aeroport de Castelló en la Fira Destaca 2020 amb un estand virtual

tornar Imprimir

dijous, 29 d'octubre de 2020

Sala de premsa, Ajuntament, Innovació

Visita de l'alcalde de Vila-real a l'Aeroport de Castelló_1

Benlloch tanca la participació de l'Aeroport de Castelló en la Fira Destaca 2020 amb un estand virtual

L'Aeroport de Castelló se sumarà un any més a la fira de transferència i innovació Destaca 2020, que se celebrarà a Vila-real de l'11 al 13 de novembre. L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha visitat aquest matí el recinte aeroportuari, juntament amb el director de la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real de l'UJI, Juan Bautista Carda, en una visita en la qual han estat acompanyats per la directora general de l'Aeroport, Blanca Marín. La visita institucional ha servit per a estrényer els vincles entre l'Ajuntament i l'aeròdrom i segellar la pròxima participació d'Aerocas en l'apartat professional de la Fira Destaca amb un estand virtual.

"Una fira com Destaca, l'única de transferència tecnològica i de coneixement de la Comunitat, ha de tenir presència en el territori, promovent i impulsant l'ecosistema de la innovació molt més enllà de les fronteres locals. En aquest sentit, és particularment important que una infraestructura com l'Aeroport de Castelló torne a apostar per estar present en Destaca com a plataforma per a donar a conéixer les seues polítiques de suport a la innovació i establir sinergies amb grups investigadors, empreses i institucions", valora Benlloch, que ha agraït a Blanca Marín la invitació per a conéixer l'aeroport i el seu funcionament. Amb Destaca 2020, Aerocas sumarà la segona participació en la fira de transferència de Vila-real, a més d'haver participat en les dues edicions de Destaca en Ruta, celebrades a Vinaròs i a la Vall d'Uixó.

La directora general d'Aerocas, per part seua, ha agraït a l'alcalde de Vila-real la invitació perquè l'Aeroport de Castelló estiga de nou present en la Fira Destaca. Segons ha assenyalat, "l'enfocament d'aquest esdeveniment és molt adequat, ja que la innovació, la digitalització i la internacionalització són eines fonamentals per a la dinamització i vertebració del territori". Destaca 2020 perfila aquests dies els últims detalls d'una edició marcada per la covid-19, que ha portat a una modificació dels habituals espais de la fira, des del Centre de Congressos a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, per a les sessions professionals, i la Casa dels Mundina per a Destaca Divulgació. La part expositiva de la fira, que reuneix centres investigadors, empreses i institucions, canvia també els estands tradicionals per la presència en línia a través d'una plataforma especialitzada. Enguany, a més, la participació en la fira serà gratuïta, prioritzant la presència d'empreses i institucions que, com Aerocas, han acompanyat Destaca en tota la seua trajectòria.

Galeria multimèdia

Imatges

Visita de l'alcalde de Vila-real a l'Aeroport de Castelló
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es