Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

La Fira del Llibre es reubica a l'avinguda de la Murà del 12 al 15 de novembre, amb una vintena de presentacions i signatures

diumenge, 8 de novembre de 2020

XVI Fira del Llibre_1

La XVI Fira del Llibre torna a Vila-real a pesar de la pandèmia, amb una nova ubicació, huit llocs de venda i més d'una vintena d'activitats complementàries, amb estrictes protocols de seguretat per a la prevenció de la covid-19. La Fira del Llibre, organitzada per les regidories de Cultura i Economia, instal·larà les seues parades del 12 al 15 de novembre a l'avinguda de la Murà, i comptarà amb presentacions i signatures d'autors tant locals com nacionals.

"Hem preparat una nova edició de la Fira del Llibre en què tractem de fer costat tant els autors locals com la indústria literària en general. Per aquest motiu, hem dissenyat una programació equilibrada que ofereix literatura per a tots els gustos: novel·la negra, històrica, narrativa, assaig, poesia, infantil, juvenil, en valencià, etc., a càrrec d'autors de la zona i també d'àmbit nacional, com ara Lola P. Nieva, Alicia Giménez Bartlett o Espido Freire", detalla la regidora de Cultura, Rosario Royo, que recorda que la fira servirà també de marc per al lliurament dels premis del Certamen Literari Ciutat de Vila-real -atorgats a Luis Roso i Gregorio Royo-, o per a la presentació de llibres emmarcats en el Memorial Democràtic, com la biografia de Pascual Cabrera Quemades, de Domingo Font, o el llibre de la Ruta del Memorial, de Sònia Alejo.

Les parades confirmades en aquesta XVI Fira del Llibre són Papereria Ima, Llibreria-papereria Naysi, Alfil.be; Tokyo Shop; revista Poble, Tirant Lo Groc, Ediciones Intrépidas/Unària Edicions i l'Ajuntament de Vila-real. Cada dia, a més, hi haurà sorteig de llibres i de vals per a menús en restaurants de la ciutat. Javier García Martínez, Reis Lliberós, Vicent Usó, Marcelo Díaz, Francisco Mezquita, María Fragoso, Jose Sanchis i Maria Carda completen la nòmina d'autors de la fira.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació de la XVI Fira del Llibre
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

XVI Fira del Llibre
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es