Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

El Fòrum Ocupa't posa en contacte oportunitats laborals i demandants d'ocupació en una edició adaptada a la covid-19

dilluns, 9 de novembre de 2020

El Fòrum Ocupa't prepara la tercera edició, amb l'objectiu de batre els seus propis rècords i servir de pont entre ofertes d'ocupació i demandants de treball de tots els perfils. Per a això, el fòrum s'ha dividit en dues jornades diferenciades, en les quals es garantiran totes les mesures i protocols de seguretat contra la covid-19: les conferències per a l'èxit del dimecres 18 de novembre i la marató d'entrevistes del 25 de novembre.

"Amb Ocupa't, la Regidoria d'Economia continua lluitant contra l'atur i apostant per polítiques i iniciatives que milloren l'ocupabilitat i la motivació en la cerca d'una ocupació, canalitzant oportunitats professionals reals que poden fructificar en contractacions", assenyala el responsable de l'àrea, Xus Madrigal, que recorda que Vila-real continua sent encara, malgrat la pandèmia, la ciutat amb menys atur de la Comunitat. "Però no és suficient; continuarem lluitant i treballant per a reduir les xifres de desocupació, amb activitats formatives, els programes d'ocupació de la Generalitat o iniciatives pioneres com aquesta", agrega.

La jornada de conferències, que s'impartiran de manera semipresencial a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, té caràcter formatiu i comptarà amb quatre intervencions: Julio de la Iglesia, tècnic TEDAX i coach; Joan Carles Rosselló, actor i director escènic; Vanesa Celades, psicòloga especialista i consultora en Recursos Humans; i Javier Alandes, economista, especialista en oratòria, emprenedor i assessor de negocis. La jornada se celebrarà en un format híbrid, que combina l'assistència presencial amb aforament limitat amb la retransmissió en directe per les xarxes socials municipals i de l'esdeveniment. L'assistència, que serà gratuïta prèvia inscripció en www.ocupat.es, tindrà un aforament limitat i controlat, amb mesurament de temperatura i desinfecció de calçat i mans a l'entrada, així com distància de seguretat entre butaques.

La part pràctica del fòrum es viurà en la marató d'entrevistes. El mètode és el següent: les empreses participants publiquen les seues ofertes d'ocupació actives en la pàgina web www.ocupat.es i les persones interessades poden presentar la seua candidatura inscrivint-se en el web i adjuntant el seu currículum. L'organització revisa cadascuna de les candidatures rebudes i, aquelles que s'ajusten al perfil demandat per les empreses, se'ls assigna una hora concreta per a mantenir una entrevista de treball durant la jornada. L'objectiu és unir el talent del municipi amb els responsables de Recursos Humans de les empreses de la zona.

En la marató d'entrevistes participaran empreses internacionals com Leroy Merlin, Makro, Carrefour, Banco Mediolanum o La Saleta, entre d'altres, així com empreses locals com Grúas Tomás, Pamesa, Kerajet o Argenta Cerámica. A més, el Fòrum Ocupa't advoca per la inclusió, amb la publicació d'ofertes dirigides a persones amb discapacitat. Les entrevistes de treball tindran lloc al Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real en horari de 9 a 14 hores ininterrompudament.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es