Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Globalis premia la innovació de Robottions, Autosolar i Night-way i la trajectòria de Ramon Ferrer Navarro

tornar Imprimir

divendres, 13 de novembre de 2020

Sala de premsa, Ajuntament, Innovació

Premis Globalis 2020_3

Globalis premia la innovació de Robottions, Autosolar i Night-way i la trajectòria de Ramon Ferrer Navarro

La Fundació Globalis ha revelat aquest divendres els guanyadors dels seus premis en innovació en una gala que ha reunit les vuit empreses finalistes a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real. El Primer Premi Globalis 2020, dotat amb 1.500 euros, ha recaigut en Robottions, una empresa de desenvolupament de programari a mida, programació de cel·les de paletitzat i despaletitzat, disseny d'intralogística per a l'automatització de naus de càrrega i automatització d'instal·lacions, que també s'ha emportat el Premi Vila-real Innpulso que concedeix l'Ajuntament de Vila-real perquè represente la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació.

L'empresa Autosolar ha sigut guardonada amb l'Accèssit i Night-way s'ha alçat amb l'Accèssit Jove Empresa, tots dos dotats amb 500 euros. Autosolar es dedica a la venda en línia i presencial d'instal·lació de sistemes fotovoltaics mentre que Night-way dissenya i fabrica materials ultra fotoluminescents aplicats a l'enginyeria civil, paisatgisme i mineria. Finalment, en l'acte que ha tancat la Fira Destaca, s'ha reconegut amb el Premi Trajectòria el geògraf i historiador vila-realenc Ramon Ferrer Navarro, que ha recollit el guardó visiblement emocionat.

El president de Globalis, Juan Vicente Bono Sales, ha inaugurat l'acte. A continuació, Aina Francés Llueca, guanyadora de la setena edició del Concurs Literari Escolar del Ministeri de Defensa Carta a un militar español, ha llegit la missiva que va escriure sota el lema "Aliats de la innovació - Contribució de les Forces Armades a la ciència i a la investigació". L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha clausurat l'acte felicitant els premiats i destacant la capacitat d'innovació d'aquestes empreses.

Aquesta setena edició dels Premis Globalis compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, Multiópticas, Dolores Cortés, Fundació José Gómez Mata, Vidres, Esmalglass-Ítaca, Elite Cementos i Teve4, que l'ha retransmés en directe. L'esdeveniment també ha pogut seguir-se a través de les xarxes socials de Globalis. Amb aquests guardons es pretén divulgar l'esforç dels emprenedors que estan al capdavant d'aquestes iniciatives empresarials i mostrar exemples que incentiven la generació a altres iniciatives empresarials innovadores.

Galeria multimèdia

Imatges

Premis Globalis 2020_1 Premis Globalis 2020 Premis Globalis 2020_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es