Inici

El Consorci del Millars tancarà l'accés a vehicles per a evitar abocaments en cinc punts del llit

tornar Imprimir

divendres, 13 de novembre de 2020

Sala de premsa, Medi Ambient

Accessos al Millars

El Consorci del Millars tancarà l'accés a vehicles per a evitar abocaments en cinc punts del llit

Evitar que els vehicles accedisquen al llit del riu Millars per a impedir els abocaments en el llit. És l'objectiu que s'ha plantejat el Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars, integrat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i els ajuntaments de Borriana, Almassora i Vila-real.

En l'última Junta de Govern s'ha aprovat la col·locació de barreres en cinc punts d'accés al llit del riu. El tancament es farà mitjançant la col·locació de pedres d'escullera (com el delimitat fet a la platja de la Pola), per a reduir tasques de manteniment. Aquest sistema permet el pas de caminants i ciclistes però impedeix el de vehicles a motor. En un dels accessos sí que s'instal·laran pilons metàl·lics extraïbles, per a permetre el pas controlat dels vehicles de servei i d'emergències.

A partir dels informes tècnics i de la guarderia del Consorci s'ha adoptat aquesta mesura per a incrementar la protecció efectiva del llit del riu. Es tancaran quatre accessos al terme de Borriana, compresos entre el caminàs de Santa Pau i el camí de la Cossa. Al terme d'Almassora es tancarà l'accés des del caminàs de Musclera.

Galeria multimèdia

Imatges

Accessos al Millars_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es