Inici

Vila-real celebrarà la festivitat de Santa Cecília amb una eucaristia i un concert de la Unió Musical La Lira a la plaça Major

dijous, 19 de novembre de 2020

Vila-real celebrarà la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, amb una eucaristia a la basílica de Sant Pasqual amb aforament limitat en la qual participaran les agrupacions musicals de la ciutat i el concert de la Unió Musical La Lira que se celebrarà a la plaça Major complint també amb les restriccions per la covid-19. Enguany, donada la situació de crisi sanitària, la celebració de Santa Cecília, organitzada des de les regidories de Tradicions i Cultura, prescindirà dels actes tradicionals d'anys anteriors com la diana pels carrers de la ciutat, la processó o el vi d'honor, i es limitarà a la celebració eucarística i el concert de La Lira.

La missa a la basílica de Sant Pasqual se celebrarà el diumenge, coincidint amb el 22 de novembre, festivitat de Santa Cecília, a les 18.30 hores, amb la intervenció de l'orquestra Supramúsica. L'aforament estarà limitat a 60 persones i assistiran representants de les agrupacions musicals de la ciutat (Coral Sant Jaume, Supramúsica, Els XIII, El Trull, Unió Musical La Lira, Associació Musical Verge de Gràcia, Orquestra de Pols i Pua Francesc Tàrrega, Conservatori Mestre Goterris, Agrupació Cultural de Bombos i Tambors de Vila-real, Supramúsica Antiga, Veus de Cambra, Sambalea, Cor Ciutat de Vila-real i els grups de danses El Raval i L'Anguila). Així mateix, assistiran representants de la corporació i veïns i veïnes fins a completar l'aforament i sempre complint amb les mesures de prevenció com l'ús de màscara i respectar les distàncies de seguretat.

El dissabte 21 de novembre, a les 18.00 hores, la Unió Musical La Lira oferirà un concert a la plaça Major d'homenatge al rock. L'aforament es limitarà a 400 cadires.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es