Inici

Benlloch es reuneix amb els directors de l'educació concertada a Vila-real i mediarà per a buscar més consensos en la Llei Celaá

dimarts, 24 de novembre de 2020

Benlloch es reuneix amb els representants de l'escola concertada a Vila-real

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha reunit aquest matí amb els directors dels sis centres docents concertats de Vila-real per a abordar la tramitació de la nova Llei orgànica de modificació de la LOE (LOMLOE), també coneguda com a Llei Celaá. En la trobada, celebrada hui a petició dels centres, Benlloch els ha traslladat el seu compromís de mediar davant les administracions competents per a garantir diàleg i consens en una llei que, assenyala l'alcalde, hauria de comptar amb una major estabilitat.

La reunió ha comptat amb representants dels centres de primària i secundària Fundació Flors, Consolació, Santa Maria, Bisbe Pont i Verge del Carme, a més de la primera tinent d'alcalde, Silvia Gómez, i la regidora d'Educació, Aida Beteta. "Com a alcalde, el meu principal objectiu serà sempre defensar els interessos de Vila-real i els vila-realencs. També de l'educació concertada, que ha sigut i és importantíssima per a la nostra ciutat, amb 1.909 alumnes en aquests moments", detalla Benlloch.

"Encara que hi ha una part de la llei que sí que compartim, també veiem que és necessari un major consens i diàleg perquè la regulació d'una qüestió tan sensible i important com l'educació tinga l'estabilitat suficient. En cas contrari, els qui ho acabaran pagant seran els nostres xiquets i xiquetes", conclou.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es