Inici

Les famílies amb fills en escoles infantils de Vila-real poden sol·licitar l'ajuda municipal a l'escolarització de 0 a 3 anys de manera telemàtica i presencial sense cita prèvia

divendres, 27 de novembre de 2020

Les famílies de Vila-real amb fills menors de tres anys escolaritzats el curs passat a les escoles infantils de la ciutat poden sol·licitar fins dimarts que ve, 1 de desembre, inclusivament, les ajudes municipals a l'escolarització infantil. La sol·licitud pot formalitzar-se en línia, amb certificat digital, o es pot acudir presencialment a Atenció i Tràmits, a la planta baixa de l'Ajuntament, amb la documentació disponible en la seu electrònica. Amb l'objectiu de facilitar la sol·licitud de les ajudes, per a aquest tràmit no serà necessari sol·licitar la cita prèvia.

La convocatòria, la segona que llança l'Ajuntament de Vila-real, destinarà 60.000 euros a les famílies amb xiquets i xiquetes menors de 3 anys empadronats a Vila-real i inscrits en qualsevol de les escoles infantils de la ciutat autoritzades aquest curs (Babisol, Bambilàndia, Caperucita Roja, 5 Sentits, El Solet -unitats de 0 a 1 any i unitats d'1 a 2 anys-, Kinder Park, L'Esquirol i Món de fades). Per a cada menor escolaritzat en una d'aquestes escoles infantils es concedirà una ajuda, en pagament únic, de 123 euros. En el cas que el nombre de sol·licituds siga menor a les previstes, es redistribuirà equitativament la resta entre totes les sol·licituds aprovades. La percepció d'aquestes ajudes és complementària a les beques concedides per la Conselleria d'Educació i qualsevol altra ajuda d'altres administracions.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es