Inici

La guarderia rural del Consorci del riu Millars continua la campanya d'informació sobre la restricció de pescar al Paisatge Protegit de la Desembocadura

divendres, 27 de novembre de 2020

Guarda rural del Consorci del Millars

La guarderia rural del Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars està realitzant una campanya informativa entre els pescadors continentals que s'acosten a la zona fluvial per a practicar aquesta activitat recreativa. Els guardes estan repartint uns fullets informatius en els quals s'especifica la nova normativa que regula la pesca recreativa en el Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars.

En aquest fullet s'informa sobre els quatre trams ben diferenciats on la pesca està prohibida o controlada. El primer tram catalogat sota el règim de no pescable amb un vedat de pesca (VP) s'estableix des del peu de la presa de l'embassament del Sitjar fins al pantanet de Santa Quitèria. La segona secció comprén des del pantanet de Santa Quitèria fins a l'assut d'Almassora-Castelló. Ací s'ha declarat una zona de pesca controlada (ZPC), ja que hi ha un acotat vigent. La tercera secció assenyalada per la Conselleria va des de l'assut d'Almassora-Castelló fins al pont de la via del ferrocarril on s'ha establit un règim d'esbarjo i un aprofitament piscícola de zona de pesca lliure (ZPL). Finalment, el quart tram desglossat per la Generalitat Valenciana comença al pont de la via del ferrocarril (entrada en la zona humida catalogada número 17 Desembocadura del Millars) i acaba a la desembocadura a la mar, al final de la zona humida. Ací el règim és no pescable amb un vedat de pesca (VP).

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana ha canviat la normativa que regula la pesca recreativa en aigües continentals de la Comunitat Valenciana. Amb la Resolució del 30 d'octubre de 2020, que modifica l'Ordre del 31 d'octubre de 2016, fixa noves normes generals.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es