Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

La Junta de Festes i la Comissió de Penyes adapten la campanya solidària de Nadal a la pandèmia i arreplegaran menjar i productes d'higiene a partir de dilluns

dissabte, 28 de novembre de 2020

CampCampanya d'aliments solidaris de la Junta de Festes

Per desé any consecutiu, la Regidoria de Festes, la Junta de Festes i la Comissió de Penyes llancen la campanya solidària de Nadal, que enguany, amb motiu de la pandèmia per la covid-19, se centrarà en la recollida de menjar i productes d'higiene. La recol·lecta serà entregada a Cáritas, Creu Roja, Joventut Antoniana i Sant Vicent de Paül, entitats que s'encarregaran després de repartir-los entre les famílies que pitjor ho estan passant.

"Volem fer una crida als veïns i veïnes de Vila-real, que una vegada més estem segurs que mostraran la seua cara solidària en aquesta recaptació especial, que, amb motiu de la pandèmia, canvia la tradicional recollida de joguets per menjar i productes d'higiene. La ciutat ha estat a l'altura en tots els esdeveniments solidaris que s'han fet durant aquests mesos de pandèmia i no tenim cap dubte que ho seguiran estant", assenyala el regidor de Festes, Diego A. Vila. "Gràcies a l'ajuda de tots i totes les entitats, amb les quals l'Ajuntament mantenim una aliança estreta, podran garantir a moltes famílies poder passar un Nadal digne", afegeix.

Els aliments i els productes d'higiene podran deixar-se a la Casa de la Festa, situada a la plaça de Mossén Ballester, 2, a partir del dilluns 30 de novembre i fins al divendres 18 de desembre. L'horari de recollida serà de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.

Galeria multimèdia

Imatges

Campanya d'aliments solidaris de la Junta de Festes
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es