Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Normalitzaciˇ LingŘÝstica convoca les ajudes de promociˇ i ˙s del valenciÓ per a entitats locals sense Ónim de lucre

diumenge, 29 de novembre de 2020

La Regidoria de Normalitzaciˇ LingŘÝstica de l'Ajuntament de Vila-real ha publicat la convocat˛ria de subvencions destinades a premiar totes aquelles associacions sense Ónim de lucre d'Ómbit local que realitzen activitats de promociˇ del valenciÓ. Concretament, es premiaran aquelles iniciatives dutes a terme per les associacions per a sensibilitzar en l'˙s del valenciÓ en la retolaciˇ, la documentaciˇ, les actuacions musicals i teatrals en valenciÓ, per utilitzar el valenciÓ com a llengua de treball, campanyes publicitÓries i llocs web en valenciÓ, entre d'altres.

Les associacions hauran de fer constar el patrocini de la Regidoria de Normalitzaciˇ LingŘÝstica tant en les activitats com en els materials que presenten a aquesta convocat˛ria, que ha establit una dotaciˇ de 10.000 euros que es repartirÓ entre totes les associacions que presenten la solĚlicitud d'ajudes dins del termini de trenta dies naturals que finalitza el 24 de desembre de 2020.

Aquestes subvencions estan regulades per l'Ordenanša de concessiˇ de subvencions econ˛miques a associacions sense Ónim de lucre d'Ómbit local per a la promociˇ i l'˙s del valenciÓ, aprovada pel Ple el 28 de setembre de 2015, i la convocat˛ria per a l'exercici 2020, publicada en el BOP del 24 de novembre passat. Les bases estan disponibles en el tauler d'anuncis i edictes de la seu electr˛nica municipal.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es