Inici -> └rees -> Normalitzaciˇ LingŘÝstica -> NotÝcies

Normalitzaciˇ LingŘÝstica convoca una nova ediciˇ de cursos de valenciÓ per a la poblaciˇ adulta adaptats a la covid-19

tornar Imprimir

dissabte, 5 de desembre de 2020

Sala de premsa, Normalitzaciˇ LingŘÝstica

Cartell dels cursos de valenciÓ de la Regidoria de Normalitzaciˇ LingŘÝstica_1

Normalitzaciˇ LingŘÝstica convoca una nova ediciˇ de cursos de valenciÓ per a la poblaciˇ adulta adaptats a la covid-19

La Regidoria de Normalitzaciˇ LingŘÝstica convoca una nova ediciˇ de cursos de valenciÓ gratu´ts per a la poblaciˇ adulta, que s'impartiran de gener a juny de 2021, adaptats als protocols de seguretat necessaris davant la situaciˇ sanitÓria actual. Un any mÚs s'ofereix un curs de valenciÓ de nivell inicial (A1-A2) per a nouvinguts i un curs de valenciÓ de nivell B1-B2 per a pares i mares. Tots dos cursos, de 60 hores de duraciˇ, s'impartiran de manera semipresencial, una modalitat de formaciˇ que permetrÓ oferir una classe presencial de dues hores setmanals a les aules de l'Espai Jove i una classe virtual d'una hora setmanal mitjanšant una plataforma de formaciˇ en lÝnia.

Per a garantir la seguretat de l'alumnat i del professorat en aquests temps de pandŔmia, el nombre de places dels cursos de valenciÓ s'ha hagut d'adaptar a la capacitat mÓxima permesa a les aules de l'Espai Jove, de manera que s'ofereixen 15 places per al curs de valenciÓ per a pares i mares, i 14 places per al curs de nouvinguts.

La regidora de Normalitzaciˇ LingŘÝstica, Noelia Samblßs, assenyala que "la situaciˇ sanitÓria que vivim Ús complicada i ha fet que hÓgem d'aprendre a adaptar moltes de les nostres activitats, per˛ el virus no ens pot parar i hem de continuar oferint recursos a la poblaciˇ que siguen eines importants per a ells, com sˇn aquests cursos que ajuden la poblaciˇ nouvinguda a integrar-se i els pares i mares a aprendre millor la nostra llengua". Samblßs afig que "els protocols de seguretat i prevenciˇ davant la covid-19 faran possible que un any mÚs la Regidoria oferisca els seus cursos, per aix˛ Ús important recordar que s'ha de respectar el distanciament i l'˙s obligatori de la mÓscara".

El curs de valenciÓ per a nouvinguts (A1-A2) s'impartirÓ els dimecres, de 9.30 a 11.30 h a l'Espai Jove, del 13 de gener al 9 de juny de 2021. L'Ajuntament de Vila-real Ús un centre competent per a la formaciˇ i l'avaluaciˇ del nivell A1 de coneixements de valenciÓ. El curs de valenciÓ per a pares i mares amb xiquets escolaritzats a Vila-real, preparatori dels nivells B1 i B2 de valenciÓ, comenšarÓ el 8 de gener i acabarÓ el 18 de juny de 2021. S'impartirÓ els divendres, de 9.30 a 11.30 h, a l'Espai Jove. Aquests cursos s'ajusten als nous programes dels nivells A1, A2, B1 i B2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de ValenciÓ, de l'Escola Oficial d'Idiomes i de la CIEACOVA, les tres institucions que acrediten els certificats oficials de valenciÓ.

El termini de matrÝcula estÓ obert i s'admetran inscripcions fins a completar les places. La inscripciˇ es pot fer a travÚs de la pÓgina web http://cursosvalencia.vila-real.es (apartat de cursos de la Regidoria) o bÚ de manera presencial els divendres a l'oficina de la Regidoria de Normalitzaciˇ LingŘÝstica, situada al carrer de Josep Ramon Batalla, 6, entresol. Per a mÚs informaciˇ, es pot telefonar al 964 547 000 o enviar un correu electr˛nic a normalitzacio@vila-real.es.

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell dels cursos de valenciÓ de la Regidoria de Normalitzaciˇ LingŘÝstica
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es