Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

L'Ajuntament de Vila-real desmenteix les informacions falses sobre el confinament o tancament perimetral del municipi per la covid-19

dijous, 17 de desembre de 2020

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha desmentit les informacions i rumors falsos que durant les últimes hores circulen per les xarxes socials sobre un possible confinament o tancament perimetral de la localitat a causa de la situació sanitària per la pandèmia de covid-19. Benlloch ha negat rotundament aquesta informació i ha assegurat que "en cap moment s'està plantejant cap mena de confinament de la població per part de les autoritats sanitàries ni per part del consistori".

Benlloch ha explicat que des de l'Ajuntament s'està fent un seguiment sobre la incidència del coronavirus en el municipi i ha reconegut que davant les dades preocupants que hi ha en l'actualitat "no podem relaxar-nos en el compliment de les mesures", per la qual cosa ha apel·lat de nou la ciutadania a fer "un exercici de responsabilitat personal i social" a l'hora de respectar les restriccions i limitacions establides per les autoritats sanitàries.

En aquest sentit, l'alcalde ha reiterat que el consistori està "en contacte permanent" amb la Conselleria de Sanitat i els responsables de Salut Pública i que s'estudien "possibles mesures per a intentar contenir la situació" i frenar l'expansió del virus. Benlloch demana a la ciutadania responsabilitat i confiança en el treball de les diferents administracions responsables i que s'informen a través dels mitjans oficials o els mitjans de comunicació que se'n facen ressò.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es