Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

Benlloch suspén totes les activitats municipals en espais tancats davant l'augment de la incidència de covid-19

divendres, 18 de desembre de 2020

Davant l'increment d'incidència de covid-19 a Vila-real, en coordinació amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i després de l'enduriment de les restriccions anunciat ahir per la Generalitat, l'alcalde, José Benlloch, ha decidit adoptar les mesures següents per a la contenció del virus a la ciutat:

Se suspenen totes les activitats programades per l'Ajuntament de Vila-real a partir de hui i durant tot el Nadal previstes en espais tancats o aquelles que, organitzades en espais oberts, puguen donar lloc a aglomeracions i dificultats de control d'aforament i de compliment dels protocols.

Es mantenen les activitats en l'exterior en les quals es puguen garantir les mesures de prevenció, sempre amb els protocols adequats i reforçant la vigilància policial. Aquestes activitats en l'exterior es consideren importants per a la dinamització econòmica, sempre que es controle estrictament el risc.

La suspensió d'actes en espais tancats afecta tots aquells organitzats per l'Ajuntament de Vila-real. En el cas de les activitats organitzades per altres entitats, l'Ajuntament recomanarà als promotors la suspensió d'aquestes.

L'alcalde està en contacte permanent amb els responsables de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública i s'adoptaran mesures més estrictes si es considera necessari.

José Benlloch ha lamentat "haver d'adoptar aquestes decisions, però en aquest moment és important fer un esforç individual i col·lectiu perquè a partir de gener de 2021 puguem començar a veure una millora en la situació".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es