Inici

El Consorci del Millars inicia la reposiciˇ de l'equipament deteriorat de la Ruta BotÓnica

divendres, 18 de desembre de 2020

Reparaciˇ de mobiliari de la ruta botÓnica

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars ha iniciat els treballs de revisiˇ i reposiciˇ de tot l'equipament que es troba en l'Ómbit del tram fluvial. La primera fase dels treballs de reposiciˇ s'ha iniciat a la ruta del botÓnic Calduch i continuarÓ en les pr˛ximes setmanes en la resta de zones com sˇn la Ruta de l'Aigua, la Senda Verda, les Reballadores, les llacunes artificials, Carnissers, la Cossa i les Goles. Aquesta actuaciˇ tÚ com a objectiu fer una revisiˇ de tot l'equipament que es troba al llarg del paisatge fluvial protegit i reposar o tractar els elements que s'han trencat o deteriorat amb el pas del temps com sˇn les tanques de fusta que atorguen seguretat als centenars d'usuaris, les taules i els bancs tambÚ de fusta que permeten el descans, algunes papereres i altres elements del mobiliari.

En aquesta primera actuaciˇ es retiraran alguns elements sobrers com sˇn senyals d'obra antiga i altres marques informatives que s'han fet inservibles per culpa dels grafits o de les condicions meteorol˛giques adverses. En la segona fase s'escometrÓ la senyalitzaciˇ de tot el paisatge fluvial.

A la Comunitat Valenciana hi ha pocs exemples de trams baixos de rius on la vegetaciˇ de ribera estiga ben conservada i el llit fluvial no haja sigut canalitzat. El Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars Ús una d'aquestes excepcions. Cada any sˇn mÚs les persones que decideixen apropar-se al riu i caminar per les seues rutes fluvials i descobrir la fauna i la flora de ribera.

El Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars, per tal d'ajudar els usuaris a conÚixer cadascun dels racons mÚs importants i els elements arquitect˛nics de l'entorn, revisarÓ i reposarÓ en una segona fase tots els panells i senyals informatius que tambÚ hagen patit un procÚs de deteriorament. Els treballs que ja han comenšat per la Ruta BotÓnica s'han pressupostat en 12.039 €.

Galeria multimèdia

Imatges

Reparaciˇ de mobiliari de la ruta botÓnica_2 Reparaciˇ de mobiliari de la ruta botÓnica_1 Reparaciˇ de mobiliari de la ruta botÓnica_3
Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es