Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real se sumarà a la iniciativa 'Un arbre per Europa' impulsada pel Parlament Europeu i l'associació de joves Equip Europa per a combatre la desforestació

dijous, 24 de desembre de 2020

Reunió de l'alcalde amb Iker Martín, membre de l'associació Equipo Europa

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha anunciat que la ciutat se sumarà a la iniciativa 'Un arbre per Europa', que té com a principal objectiu conscienciar sobre el problema de la desforestació del planeta, i que ha sigut impulsada pel Parlament Europeu en col·laboració amb l'associació de joves Equip Europa. Benlloch ha rebut a l'Ajuntament el vila-realenc Iker Martín, estudiant de l'IES Broch i Llop, que forma part d'aquesta associació, en la qual participen joves espanyols de 14 a 30 anys. "Estem molt orgullosos de comptar a la nostra ciutat amb joves com Iker, amb talent i iniciativa, que treballen per la promoció entre la joventut de l'europeisme i altres valors com la sostenibilitat i la defensa dels drets humans, amb la finalitat d'aconseguir una Europa més forta i integradora", ha assenyalat l'alcalde, que ha abordat una possible col·laboració entre l'Ajuntament de Vila-real i aquesta associació de joves.

De moment, l'Ajuntament s'unirà a la campanya 'Un arbre per Europa', llançada des d'Equip Europa en col·laboració amb el Parlament Europeu arran de la iniciativa del president del Parlament, David Sassoli, que va instar els alcaldes d'Europa a plantar un arbre per a combatre la desforestació. Així va sorgir el manifest 'Un arbre per Europa', al qual ara se sumarà la ciutat de Vila-real, que assumeix el compromís de plantar un arbre abans del 5 de juny de 2021, Dia Mundial del Medi Ambient. A més, els ajuntaments adherits al manifest també es comprometen a visibilitzar la importància del desenvolupament sostenible en l'àmbit local i a involucrar els joves en els processos de presa de decisions en matèria de sostenibilitat local.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es