Inici -> Àrees -> Projectes Europeus -> Notícies de projectes europeus

Vila-real incorpora cinc joves a través del pla d'ocupació Avalem Joves per a crear un equip de gestió d'ajudes europees

dilluns, 28 de desembre de 2020

Recepció als beneficiaris del programa Empuju

L'Ajuntament de Vila-real ha incorporat cinc joves menors de 30 anys per a donar-los una oportunitat laboral i canalitzar el seu talent durant un any gràcies al programa d'ocupació Avalem Joves, cofinançat per la Generalitat Valenciana i el consistori. L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, i el tinent d'alcalde d'Economia, Xus Madrigal, han donat la benvinguda als joves, que tindran com a principal missió la gestió d'ajudes de la Unió Europea per a "captar totes les oportunitats que puguen sorgir a través del Pla de recuperació per a Europa després de la pandèmia i altres ajudes que ens permeten, en la mesura de les nostres possibilitats i tenint en compte la complicada situació econòmica que té el consistori, avançar en la construcció de la Vila-real de 2030", ha assegurat el primer edil.

De moment, els cinc beneficiaris del pla Avalem Joves, en la seua modalitat Empuju per a menors de 30 anys qualificats, s'han incorporat a tres departaments de l'Ajuntament de Vila-real: Recursos Humans, Economia i Urbanisme per a "conéixer el funcionament administratiu de l'Ajuntament i familiaritzar-se amb el seu nou entorn de treball", tal com explica el regidor d'Economia, Xus Madrigal. Una vegada realitzada aquesta formació inicial, la previsió és que es traslladen a l'edifici del Viver d'Empreses I, cedit per la Cambra de Comerç a l'Ajuntament de Vila-real, on desenvoluparan la seua funció com a equip de gestió de fons europeus, sota la tutela i direcció directa de l'alcalde.

Benlloch ha animat els cinc joves a "esprémer al màxim aquesta oportunitat laboral" i aportar totes les seues idees i talent "per a treballar pel futur de la nostra ciutat, seguint el nostre model de ciutat innovadora, sostenible, moderna, inclusiva, solidària, diversificada econòmicament i que genere oportunitats". L'alcalde ha recordat que precisament el pla d'ocupació Avalem Joves és hereu del programa Vilabeca, que en el seu moment va impulsar l'Ajuntament de Vila-real de manera pionera per a donar una primera oportunitat laboral a joves de la ciutat i que ha tingut la seua continuïtat a través de les convocatòries de la Generalitat Valenciana.

En aquesta ocasió, el pla compta amb un pressupost de prop de 125.000 euros, dels quals 96.665 euros són a càrrec de l'Administració autonòmica, mentre que altres 28.000 euros han sigut aportats per l'Ajuntament de Vila-real. La duració del programa Avalem Joves és d'un any.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es