Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local interposa 27 denúncies per incomplir la normativa covid durant el Nadal, una d'elles per una festa

dilluns, 28 de desembre de 2020

La Policia Local de Vila-real ha interposat un total de 27 denúncies per incompliment de la normativa de prevenció de la covid-19 en el període comprés entre els dies 24 i 26 de desembre. La majoria de les denúncies (16) corresponen a reunions privades de més de sis persones no convivents en les quals no s'observaven mesures de prevenció com l'ús de màscara o les distàncies de seguretat.

A les 16 reunions privades de més de sis persones, en tots els casos infraccions tipificades com a lleus, se sumen altres vuit denúncies, també lleus, per incomplir l'horari del toc de queda establit per a aquests dies. A més, els agents van detectar també una festa privada en un establiment públic, sense ús de màscares ni distàncies de seguretat, considerada infracció greu. Altres dues denúncies es van interposar per obstaculitzar la labor d'inspecció policial, un fet considerat també com a greu.

"La immensa majoria de la població manté un comportament cívic i responsable, d'acord amb les circumstàncies que vivim i observant les restriccions que marquen les autoritats sanitàries. Però també hi ha qui no ho fa, posant en risc tot el que, amb molt d'esforç, estem aconseguint entre tots", lamenta la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, qui ha agraït a la Policia Local la seua labor de vigilància per al compliment de la normativa.

La Policia Local recorda que l'incompliment d'aquestes mesures porta aparellades sancions que poden oscil·lar entre els 60 euros de les infraccions lleus (de 60 a 600 euros) als 60.000 euros d'aquelles considerades molt greus. Les sancions greus comporten una multa d'entre 601 i 30.000 euros.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es