Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Vila-real activa el protocol de coordinació municipal enfront de l'onada de fred per a atendre els col·lectius vulnerables

divendres, 8 de gener de 2021

Reunió de coordinació enfront de l'onadda de fred

La primera tinent d'alcalde i regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, ha presidit aquest matí la reunió de coordinació del dispositiu especial per l'alerta de baixes temperatures en el municipi, per a fixar els protocols d'actuació davant possibles incidències i la coordinació dels diferents departaments municipals implicats: Policia Local, Serveis Socials i Serveis Públics. Els regidors d'aquestes dues àrees, Álvaro Escorihuela i Francisco Valverde, també han participat en la reunió, juntament amb tècnics de les seues respectives àrees, a més del comissari principal cap de la Policia Local, José Ramón Nieto.

"La nostra principal preocupació davant l'alerta per baixes temperatures i pluja és atendre els col·lectius que més poden veure's afectats en aquesta onada de fred que estem vivint, principalment les persones majors que viuen soles i les persones sense llar. Per això, reforçarem la dotació de mantes i la vigilància en alqueries abandonades i zones en les quals pogueren trobar-se", assenyala Gómez. A més, la responsable de Seguretat Ciutadana fa una crida a la ciutadania perquè no utilitzen dispositius de calefacció en mal estat i adverteix que en aquests episodis de fred s'incrementen els casos d'incendis. També es reforçarà la coordinació amb Creu Roja i els seus programes d'atenció a majors, i, en cas de ser necessari, es facilitaria allotjament a les persones que pogueren veure's afectades per alguna incidència.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es