Inici -> Àrees

Vila-real renova el conveni amb la Generalitat per a garantir el punt d'atenció i registre únic de l'oficina PROP

tornar Imprimir

dilluns, 18 de gener de 2021

Proximitat, Sala de premsa

Vila-real renova el conveni amb la Generalitat per a garantir el punt d'atenció i registre únic de l'oficina PROP

L'Ajuntament de Vila-real ha renovat el conveni amb la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per a actualitzar i donar continuïtat al funcionament de l'oficina PROP mixta existent en la localitat. Aquest acord, tal com ha subratllat la regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, permet al municipi "continuar prestant aquest servei que facilita a la ciutadania tots els tràmits d'informació i gestió relacionats amb l'Administració autonòmica, de manera que continuem treballant per una administració més pròxima i descentralitzada, per a una atenció de major qualitat".

Vila-real compta amb oficina PROP des de 1998 i actualment el servei està situat a l'edifici de Serveis Socials, al carrer de Josep Ramon Batalla. Es tracta d'una oficina PROP mixta ja que és un punt d'atenció a la ciutadania i registre únic, de manera que "a més de garantir la informació i l'assessorament, també es poden registrar documents tant dirigits als departaments del Govern autonòmic com a l'Administració local,", detalla la regidora de Proximitat. L'oficina compta amb dos informadors -personal de la Generalitat Valenciana- i una funcionària municipal que és l'encarregada del registre únic. En l'actualitat, el servei atén amb cita prèvia, que pot sol·licitar-se a través del web de la Conselleria de Participació, i l'horari de l'oficina és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

L'Ajuntament de Vila-real, a més de designar un funcionari/ària per a atendre les tasques de registre de documents, també es fa càrrec d'habilitar el local, en aquest cas a l'edifici de Serveis Socials, així com el mobiliari i els estris per a la prestació adequada del servei. També assumeix la dotació dels mitjans informàtics i telefonia, a més d'altres subministraments bàsics com ara llum, aigua, comunicacions, correus, neteja, seguretat, etc.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es