Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real comptabilitza més de 41.000 accessos a les instal·lacions del Servei Municipal d'Esports amb tots els protocols anticovid-19

dissabte, 23 de gener de 2021

El primer trimestre de la campanya del Servei Municipal d'Esports 2020-2021 es va tancar amb més de 41.000 accessos a les instal·lacions esportives tant de socis de l'SME com d'usuaris d'activitats, els quals han pogut desenvolupar la pràctica esportiva amb tots els protocols i mesures de prevenció davant la covid-19, certificats per la Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València (UPV). El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha valorat de manera positiva el balanç d'aquest inici de la campanya, que ara s'ha vist interrompuda temporalment a causa del tancament d'instal·lacions esportives decretat per la Generalitat Valenciana en el marc de les noves restriccions per a frenar l'avanç de la covid-19.

"Des de l'inici de la pandèmia, al març de 2020, el Servei Municipal d'Esports ha treballat incansablement per a poder oferir als usuaris de l'esport a Vila-real un entorn segur i unes instal·lacions adequades, avalats per l'UPV. Això va fer possible la Guia esportiva municipal 2020-2021, que en el primer trimestre de la campanya, d'octubre a desembre de 2020, ha registrat més de 41.000 accessos a les instal·lacions, sobretot al complex Yurema Requena, tant piscina com gimnàs, però també al Centre de Tecnificació Esportiva, als pavellons esportius, i a la nova instal·lació aquàtica Aigua-salut, que ha completat les piscines d'hivern de la ciutat", detalla Serralvo. Des del Servei Municipal d'Esports han registrat un total de 41.028 accessos a les instal·lacions d'octubre a desembre de 2020, entre els quals s'inclouen tant els socis de l'SME com els usuaris d'activitats esportives organitzades des del servei municipal. Així, en els grups d'activitats es van comptabilitzar un total de 12.972 usos. Una xifra similar (12.963) correspon als accessos per part de socis de l'SME a la piscina Yurema Requena i la piscina del Centre de Tecnificació Esportiva.

D'altra banda, entre octubre i desembre de 2020 es van registrar un total de 7.795 accessos a instal·lacions per part de socis a les diferents classes dirigides mentre que 7.298 usos corresponen a socis que van utilitzar les sales de gimnàs del Servei Municipal d'Esports. "En aquests moments, tenim tancades les instal·lacions esportives, a causa de les restriccions aprovades per la Generalitat per a fer front a aquesta tercera ona de la pandèmia, però esperem poder reprendre en breu el servei i continuar oferint a la ciutadania un entorn segur per a la pràctica de l'esport. Són moments complicats però esperem que amb l'ajuda i comprensió de tots els usuaris i socis i la labor incansable dels treballadors de l'SME puguem tornar a la normalitat després d'aquests dies de tancament", conclou Serralvo.

Cal recordar que la campanya esportiva de 2020-2021 de l'SME va arrancar a l'octubre amb més de 8.000 places de socis i altres 3.100 en activitats dirigides. Per a fer-ho possible complint amb tots els protocols de seguretat i sanitaris impostos en la nova normalitat, l'SME ha incorporat a la xarxa esportiva municipal el nou pavelló Campió Llorens i la piscina d'Aigua-salut. A més, en aquesta campanya s'ha mantingut també la col·laboració amb els gimnasos de la ciutat, per a oferir classes dirigides en aquestes instal·lacions, ampliant d'aquesta manera l'oferta municipal i fent costat als negocis locals en aquest moment de crisi per la pandèmia.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es