Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local imposa 19 denúncies per incomplir les normes covid i sorprén una penya en un casal

dilluns, 25 de gener de 2021

La Policia Local de Vila-real ha interposat aquest cap de setmana un total de 19 denúncies per incompliment de la normativa per a la contenció i la prevenció de la covid-19. Una d'elles, en un casal on un grup de persones estava reunit contravenint les restriccions.

"Els agents de la Policia Local estan fent un treball extraordinari en la vigilància del compliment de les mesures i restriccions per la covid-19, per a garantir al màxim la seguretat de la població. Desgraciadament, continua havent gent que actua de manera irresponsable i insolidària amb la resta de la ciutadania i, principalment, amb aquelles famílies que han perdut a éssers estimats a conseqüència de la pandèmia. Aquestes actuacions són intolerables i respondrem amb fermesa contra elles", assenyala la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, que adverteix que s'ha sancionat també al propietari del local on es va sorprendre la penya. 

A més de l'activitat en un casal, la Policia Local ha denunciat aquest cap de setmana nou casos per no portar màscara, un incompliment del toc de queda nocturn i un accés a un recinte esportiu fora de l'horari permés, a més de set denúncies per incompliment de les mesures generals d'higiene.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es