Inici -> Àrees

Vila-real tanca temporalment el mercat d'antiguitats del diumenge davant la pandèmia pel seu caràcter no professional

tornar Imprimir

dissabte, 30 de gener de 2021

Sala de premsa, Economia

Vila-real tanca temporalment el mercat d'antiguitats del diumenge davant la pandèmia pel seu caràcter no professional

El mercat ambulant d'antiguitats de Vila-real, que se celebra habitualment a la plaça del Llaurador els diumenges, queda suspés temporalment amb motiu de la situació sociosanitària per la covid-19. El regidor d'Economia, Xus Madrigal, ha informat del tancament provisional d'aquest mercat, fonamentalment pel caràcter no professional dels llocs de venda i pel públic d'altres poblacions que es desplaçava habitualment per a visitar-lo.

"En les últimes setmanes, l'evolució de la pandèmia ha portat a adoptar mesures duríssimes per al sector comercial i la restauració. Encara que els mercats ambulants no entren dins de les restriccions decretades per la Generalitat, les característiques especials d'aquest mercat dels diumenges ens porten a decidir el seu tancament provisional, mentre es mantinguen les condicions sanitàries actuals, ja que no es tracta d'una activitat econòmica professional", explica el regidor d'Economia, Xus Madrigal. A més, agrega, el mercat d'antiguitats atrau compradors d'altres poblacions que, per les restriccions de mobilitat i el tancament perimetral en cap de setmana de la ciutat, no hi podrien acudir.

El mercat d'antiguitats va ser l'últim dels mercats ambulants que va reprendre l'activitat, el passat 20 de setembre, després de la suspensió amb motiu de l'estat d'alarma decretat el mes de març. Compta amb mig centenar de llocs d'antiguitats de diferent tipologia, que se situaven en aquesta última etapa enfront de l'Estadi de la Ceràmica amb totes les garanties i protocols de seguretat, com el control d'accés i aforament, distància de seguretat i mesures higièniques.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es