Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Esports avalua amb gimnasos i clubs esportius els efectes de les mesures per la covid-19 i trasllada el suport del consistori

dimecres, 3 de febrer de 2021

Reunió del regidor d'Esports amb gimnasos i clubs esportius

El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, s'ha reunit de manera telemàtica amb responsables dels gimnasos i clubs esportius locals, l'activitat dels quals s'ha vist afectada per les restriccions decretades per la Generalitat Valenciana a causa de l'evolució de la covid-19, que han obligat al tancament de centres esportius i suspensió de competicions i activitats. Serralvo s'ha interessat per la situació en què es troben aquestes empreses i entitats i els ha transmés el suport de l'Ajuntament "igual que hem fet amb altres sectors que han vist limitada la seua activitat per l'empitjorament de la pandèmia com el comerç, l'hostaleria i l'oci".

El regidor també ha recordat que des d'aquest dilluns l'Ajuntament ha activat una oficina d'assessorament sobre les ajudes del Pla Resistir, impulsades per la Generalitat amb la col·laboració de les diputacions i els ajuntaments, i de les quals es poden beneficiar els autònoms i microempreses dels sectors més afectats per la covid-19. Per a això s'ha habilitat el telèfon gratuït 900 545 000 i el correu electrònic planresistir@vila-real.es. Les consultes s'atendran de dilluns a divendres de 8.00 a 20.00 hores.

Durant les trobades amb els diferents sectors, Serralvo ha abordat les mesures contemplades en la resolució del 19 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, de tancament de centres esportius i suspensió de les competicions, activitats i esdeveniments esportius d'àmbit autonòmic o inferior, organitzats per entitats públiques o privades, en totes les categories i modalitats esportives, inclosos els entrenaments.

Únicament es permeten aquells necessaris per al desenvolupament de competicions internacionals o estatals d'esport professional i els respectius entrenaments, i els necessaris per al desenvolupament de competicions oficials federades d'àmbit internacional o estatal i de caràcter no professional i els respectius entrenaments.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es