Inici

Mantenim oberta la porta del Museu de la Ciutat Casa de Polo i del Convent, espai d'art, amb totes les mesures sanitàries

tornar Imprimir

dimecres, 3 de febrer de 2021

Sala de premsa, Cultura, Museus

Mantenim oberta la porta del Museu de la Ciutat Casa de Polo i del Convent, espai d'art, amb totes les mesures sanitàries

L'art i la cultura són les nostres eines per a superar aquesta situació d'aïllament forçós, no podem mantenir una activitat social com abans, però podem gaudir de la nostra ciutat. Tenim un pretext per tal de completar el nostre passeig amb una visita als nostres centres d'art.

El Consell Internacional de Museus defineix el museu com una institució sense finalitats lucratives, permanent, al servei de la societat i del seu desenvolupament, oberta al públic que adquireix, conserva, investiga, comunica i exposa el patrimoni material i immaterial de la humanitat amb finalitats d'educació, estudi i treball.

A partir del dia 6 de febrer, podrem gaudir al Convent, espai d'art, de l'exposició: TEST 2021. VIII EDICIÓ MOSTRA D'ART I CREATIVITAT

Donada la situació en la qual ens trobem, la Regidoria de Cultura, a través del Departament de Museus, vol animar tota la ciutadania perquè aprofiten els recursos que tenen a prop, és a dir, que comencen a veure els museus com un punt de referència i formació, sempre seguint i respectant les mesures sanitàries.

TEST. Mostra d'Art i Creativitat compleix vuit edicions, dedicades a impulsar el treball de joves artistes contemporanis que exposaran les seues obres al Convent, espai d'art, i també, com cada any, deixaran la seua petjada creativa en la via pública.
Per aquest motiu, volem invitar-vos a visitar l'exposició col·lectiva de la fotògrafa Cecilia Vidal, l'artista disciplinar Ana Spoon i la instal·lació escultòrica de Mario Mankey. A més a més, la intervenció urbana d'enguany serà a càrrec de l'artista E1000, amb l'horari següent: vesprades, de dimarts a dissabte, de 17 a 20 h; matins, de dijous a dissabte, de 10 a 14 h, i festius, tancat.

A més a més, a partir del dia 18 de febrer, com a activitat per a commemorar la fundació de Vila-real, al Museu de la Ciutat Casa de Polo, podrem gaudir, d'una banda, de les exposicions permanents dels nostres artistes vila-realencs: el músic i guitarrista Francesc Tàrrega, l'escultor José Ortells i els pintors Gimeno Barón i José Gumbau i, d'altra, podrem veure a la sala temporal del Museu una retrospectiva de l'artista local J.B. Llorens Bort, un repàs a tota la seua trajectòria, amb l'horari de dimarts a dissabte, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i festius, tancat.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es