Inici -> Àrees

Efecte Vila-real llança un recopilatori d'establiments que ofereixen servei de recollida o a domicili

tornar Imprimir

divendres, 12 de febrer de 2021

Sala de premsa, Economia

Parem taula a Vila-real

Efecte Vila-real llança un recopilatori d'establiments que ofereixen servei de recollida o a domicili

Efecte Vila-real, el centre de negocis de Fundació Caixa Rural Vila-real, mostra el seu suport a l'hostaleria afegint a la seua pàgina web un recopilatori de restaurants, bars i pastisseries de Vila-real que ofereixen servei de recollida i a domicili. En ella, els ciutadans poden consultar l'horari, els serveis i les dades de contacte de l'establiment, així com redirigir-se a les seues xarxes socials o pàgina web.

"Parem taula a casa" és un projecte que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real i que pretén ajudar el sector hostaler en aquests moments de dificultats. Un total de 26 establiments ja s'han adherit a aquest directori, que compta amb un formulari obert perquè s'incorporen els establiments que en vulguen formar part. L'eina ha rebut més de 1.500 visites en una setmana.

Aquest projecte s'alinea a la iniciativa "Parem taula a Vila-real", l'espai gastronòmic en el qual es donen a conéixer receptes populars de Vila-real a través del calendari gastronòmic 2021 de Caixa Rural Vila-real, així com de la pàgina web de la Fundació.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es