Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Normalització Lingüística prepara la 23a edició de la revista 'Font' i ajorna a després de l'estiu la seua presentació per la covid-19

tornar Imprimir

dilluns, 22 de febrer de 2021

Sala de premsa, Normalització Lingüística

Normalització Lingüística prepara la 23a edició de la revista 'Font' i ajorna a després de l'estiu la seua presentació per la covid-19

La Regidoria de Normalització Lingüística ha obert el termini de presentació d'articles per a una nova edició, la número 23, de la revista Font, la publicació d'investigació i estudis vila-realencs que no faltarà a la cita amb els seus lectors i lectores, fins i tot en aquesta situació sanitària d'excepció. Això sí, atesa la suspensió de les festes patronals de Sant Pasqual de 2021, la presentació del nou número de la revista no es programarà al mes de maig, sinó que es realitzarà després de l'estiu, tal com ha anunciat la regidora responsable de l'àrea, Noelia Samblás.

La Regidoria de Normalització Lingüística ha elaborat uns criteris bàsics per a la publicació d'articles en la revista, amb l'objectiu de poder facilitar la tasca de presentació d'originals a les persones que tinguen interés a col·laborar-hi. Els criteris poden consultar-se en el web www.revistafont.es.

El termini per a presentar originals està obert i finalitzarà el 30 d'abril de 2021. Cal recordar que Font és una revista d'investigació i estudis vila-realencs, nascuda com un mitjà a través del qual puguen fer-se públics aspectes inèdits sobre la història, la cultura, personatges rellevants, etc., relacionats amb Vila-real.

La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, ha agraït una vegada més "la col·laboració totalment desinteressada dels autors i de les autores que cada any contribueixen a fer gran la nostra història, el nostre present i el nostre futur amb els seus treballs, i a les empreses i als organismes patrocinadors que fan possible que la revista arribe a la ciutadania de manera gratuïta".

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es