Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real habilita espais a l'aire lliure per a fer possible l'activitat esportiva de l'SME, clubs i gimnasos des de dilluns

dissabte, 27 de febrer de 2021

Reunió del regidor d'Esports amb clubs i gimnasos de la ciutat

La Regidoria d'Esports ha elaborat un pla per a reprendre l'activitat esportiva a l'aire lliure tot complint la normativa que entrarà en vigor a partir d'aquest dilluns 1 de març i que, encara que restringeix la pràctica a l'interior de les instal·lacions, sí que flexibilitza les restriccions en espais a l'aire lliure. En aquest sentit, el regidor responsable d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha anunciat que el Servei Municipal d'Esports habilitarà una sèrie d'espais a l'aire lliure tant en exteriors de les instal·lacions esportives com en places i jardins de la ciutat per a reactivar tant les classes dirigides per als socis de l'SME com l'activitat de clubs i gimnasos.

Serralvo ha mantingut reunions amb representants tant dels gimnasos de la ciutat com dels clubs que utilitzen la xarxa d'instal·lacions de l'SME per a plantejar-los la proposta de l'Ajuntament, sempre complint totes les mesures i condicionants sanitaris, especialment la limitació de persones per grup. En aquest sentit, l'edil ha anunciat que els pavellons esportius estaran en funcionament per als clubs que estiguen autoritzats per al seu ús.

En exteriors, els clubs podran utilitzar el recinte del pavelló Bancaixa, així com el Centre de Tecnificació Esportiva i la Ciutat Esportiva Municipal. També es facilitarà la pràctica dels clubs en l'exterior dels pavellons Campió Llorens, Sebastián Mora i pavelló Melilla, així com la pista d'hoquei de la Maiorasga. Els clubs de ciclisme també podran fer ús de les zones d'entrenament que habitualment utilitzen en l'àrea industrial del sud de la ciutat. "Des del Servei Municipal d'Esports s'ha realitzat una planificació amb l'objectiu de facilitar a la major part de població la pràctica esportiva, sempre respectant la normativa que entrarà en vigor a partir d'aquest dilluns", ressalta el regidor.

En el cas dels gimnasos, l'Ajuntament ha proposat, d'una banda, que puguen reforçar el servei de classes dirigides per als socis de l'SME i han facilitat per a això monitors; d'altra banda, també se'ls ha oferit la possibilitat de desenvolupar les classes a l'aire lliure, tot respectant el nombre màxim d'usuaris per grup. Aquestes classes es podrien dur a terme en espais com ara la plaça de Pascual Font de Mora, el parc de la Maiorasga, el jardí de Jaume I, l'aparcament dels jutjats, la Ciutat Esportiva Municipal, el parc de Melilla i el parc de la Panderola.

Respecte al Servei Municipal d'Esports, es reactivaran les classes dirigides per als socis, que es desenvoluparan principalment en els exteriors del Centre de Tecnificació Esportiva, preferentment en zones cobertes per prevenció davant possibles inclemències del temps.

"Tant els gimnasos com els clubs esportius han traslladat a l'SME el seu agraïment per les facilitats per a poder reprendre l'activitat a partir d'aquest dilluns, encara que siga de manera limitada", subratlla Serralvo. "Vila-real podrà iniciar la desescalada esportiva d'una forma ordenada i responsable amb l'objectiu que la població puga tornar a practicar esport, ja que l'esport és també salut i forma part de les prioritats d'aquest equip de govern", conclou el regidor.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es