Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

El concurs 'Dibuixem la nostra fundació. 747 anys de Vila-real' rep 220 treballs dels estudiants de primària de la ciutat

tornar Imprimir

diumenge, 28 de febrer de 2021

Tradicions, Sala de premsa

El concurs 'Dibuixem la nostra fundació. 747 anys de Vila-real' rep 220 treballs dels estudiants de primària de la ciutat

La Regidoria de Tradicions ha rebut un total de 220 treballs d'alumnes de primària dels centres educatius de la ciutat en la primera convocatòria del concurs 'Dibuixem la nostra fundació. 747 anys de Vila-real', promogut amb motiu de les Festes Fundacionals. Aquesta iniciativa és una de les novetats de la programació que la Regidoria ha dissenyat enguany per a celebrar els 747 anys de la fundació de la ciutat amb activitats adaptades a la situació de pandèmia.

"Estem molt satisfets de l'acollida que ha tingut el concurs i agraïm de manera especial la implicació dels centres educatius perquè els escolars coneguen la història i els orígens de Vila-real", explica la regidora de Tradicions i Relacions Institucionals, Noelia Samblás. Davant l'elevada participació, la Regidoria ha decidit premiar un total de 7 dibuixos, un per cada centre participant, encara que en el cas del col·legi Pasqual Nácher s'han triat dos treballs perquè hi haja representació de l'alumnat de primer cicle de primària. Els dibuixos premiats són de 4t de primària del col·legi Consolació, 6é de primària del col·legi Fundació Flors, 4t de primària del CEIP Angelina Abad, 4t de primària del CEIP Cervantes, i 6é i 1r de primària del CEIP Pasqual Nácher. A tots ells se'ls entregarà una reproducció en 3D de la figura del fundador, el rei Jaume I. A més, als 220 participants se'ls farà arribar un diploma d'agraïment.

De la mateixa manera, la Regidoria de Tradicions difondrà a través de les seues xarxes socials tots els dibuixos perquè tota la ciutadania puga veure les creacions dels escolars sobre la fundació de Vila-real.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es